Црна Ружа

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И од кај ги наоѓаат каналите незачленетите да кажам за да се приклучат на ретардираниве?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Во мојот град иначе од Кочани сум една момичка се самоуби која беше член токму на оваа секта. Криви за ова се сметаат членовите на сектата, а како што слушнав се самоубила поради некој ритуал како жртвено јагне морало демек и вртеле шише кој да го направи тоа :S

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Одам дома,
алишта пружам,
едно име,
Црна Ружа
(Ма-Ста-Пе стајл)

Шала на страна, мислам дека и моментално постојат ама во мал број. Мислам дека имаат некакво седиште кај католичка црква у скопјево.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас само ќе кажам дека ако некој се самоубил и притоа не бил психички хендикепиран (Ај кју помало од Џорџ Буш) тој и заслужува да умре. Светот се спасил од неколку морони (фала богу:cenzura:), вакви исти (со ист ментален склоп) се расцветуваат како пуканки со 5 кила тнт на нив по улици. Утре можеби некој од нас или пак некој од нашите најблиски ќе поминува по тие улици.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Сум слушнал во повеќе наврати за оваа секта ама ништо детално.
Само знам (од муабети) дека членовите морале да принесуваат жртви и тоа да е некој од најблиското семејство, а ако не сакале, тогаш требале тие самите да се самоубијат. Зошто, како - тоа не знам. Не знам каде им е собиралиште (веројатно е некој стан, човек никогаш да не се посомнева), за Македонија не знам но имам роднини во Србија кои ми тврделе дека таму дефинитивно сеуште постојат.

Иначе (таму во Србија) имам видено некои графити CRNA RUZA но не знам дали самите членови ги напишале или некои заебанти :p

T

theTinule

Гостин
Црна Ружа е организација од Луциферовата Црква во Америка и по 90те се појавува најпрво во Хрватска,не се знае многу за овие луѓе туку дека името Црна Ружа е добиено од името што секој член на некого секогаш му праќа црна ружа или некое дрво од цреша.До ден денеска никој не дознал кој ги води и што точно учат но се знае дека учат молитви и некакви обичаи.Како и секоја секта тие се најпознати по своите убиства и самоубисва и по нивната таинственост.Секоја секта за една држава значи големо зло исто како терористичка закана и многу Тајни Служби во светот се обиделе да ја откријат и растурат оваа организација но бидејќи никој ништо не знае за нив и тој што знае знае многу малце не успеале :)
Демек светска организација е Црна Ружа?

Црна Ружа имам слушнато дека ја организирала некоја жена чија сестра се самоубила.
Имаат некои обреди ил незнам што, држеле свеќи во рацете и на кого прва ќе му се изгасела свеќата, тој морал да се самоубие инаку ќе му го убиеле целото семејство. >neznam<
Така имам чуено, од другарки.

V

Vollstandig

Гостин
90 % oд муабетите се гласини. Па црна ружа не е терористичка организација, и што мислите тие така лесно извршуваат убиства без да бидат разоткриени? Принесуваат жртви, јагниња, колење зајаци мачење на животни и други хард кор сатанистички ритуали (Али ова не е права форма на сатанизам туку ова се вика Адолесцентен сатанизам има разлика)
и се глупираат. За човечка жртва имаат и такво нешто, дека треба да се принеси, а дека би убиле некој малце потешко;)

Член од
3 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали знае некој за проширеноста на сектава во Македонија, поточнои ме интересира за Гевгелија и околината (Дојран, Миравци, Богданци и Стојаково)

Што те интересира ?

K

kalimer0

Гостин
Едно чудно самоубиство се случи и во Кичево (со бесење)...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
А дал може ја да прјавам некој друг во таа органуизација?
ете ќе им платам и чланарина само нек ги пикнат во списоци на членови и нек им дадат бројче за ред за бесење.
знам неколку луѓе кои радо би ги видел како се нишаат...

Член од
17 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
пред неколку часа се вртив од Гевгелија и таму дознав дека 2 члена од сектата се фатени. Инаку се започнувала така што членовите од сектата бираат посебно интелигентни деца и им даваат по 40 000 денари и потоа им го перат мозокот дека откако ке се самоубијат им претстои многу убав живот и слични приказни,на секој 100ти ден мора да се самоубие дете а доколку не се самоубие тие доагаат кај него дома и му ја убиваат фамилијата пред негови очи.Тоа е се што знам за таа секта затоа што дете кое е член на сектата учи во гимназијата во ГВГ со моја братучетка.Секое дете кое е член на сектата на половината има истетовирано црна ружа.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
ееееј и мене сакам да ми дадат 40.000 денари, па нека перат мозок колку сакаат.. за интелигенција тестовите ќе покажат дека сум доста интелигентен..

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Па ако си интелигентен нема ваљда да дозволиш да ти го перат мозокот не? А ова во Гевгелија што се случило држи вода!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Па и време беше...некоја иновативна секта да донесе малку новост и возбуда
на религиозната сцена...

Kajgana Shop

На врв Bottom