Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Кире 100% не иде у Фени, а Тодоров е во Америка да донесе играчи на позициите "2" и "5" па ќе видиме што ќе се случи.
Пенов, Кочов и Грне се сигурни за следната сезона иако за Грне не знам како му е состојбата со повредата пошто све што можеше да искине на ногата све искина и многу е тешко да се врати.
--- надополнето: Jun 14, 2011 6:04 PM ---

Како што ми кажаа мене вчера за Војдан, го вратиле во Македонија затоа што не ги задоволил потребите на клубот. :)
Ја разбрав па дека 4ка од чикаго некое типче одбрале нема везе само нека се донесат квалитетни засилувања тоа е најбитно

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Кире 100% не иде у Фени, а Тодоров е во Америка да донесе играчи на позициите "2" и "5" па ќе видиме што ќе се случи.
Пенов, Кочов и Грне се сигурни за следната сезона иако за Грне не знам како му е состојбата со повредата пошто све што можеше да искине на ногата све искина и многу е тешко да се врати.

Како што ми кажаа мене вчера за Војдан, го вратиле во Македонија затоа што не ги задоволил потребите на клубот. :)
Како тоа Тодоров е во Америка, а прееска седеше во канцеларија? Единствено што е 100% моментов е дека неаме паркет, тоест дека се реновира, доста пушташ информации безврска

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Како тоа Тодоров е во Америка, а прееска седеше во канцеларија? Единствено што е 100% моментов е дека неаме паркет, тоест дека се реновира, доста пушташ информации безврска
Јас пренесов само тоа што ми кажаа не гледам ништо лошо тука, а и човекот све што ми кажал до сега све се исполни, има уште работи али нејкам да ги пишам ради модераторот како што кажа не се за на форум.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Што знаеш иако е за неверување сепак ако вие сте го земале кире што ќе ви е Гечевски??
На МЗТ му е потребен добара 4ка, а ако дојде тој дечкото од чикаго и тука ќе бидеме покриени.На Јане договорот е сеуште под знак прашање,т.е. уште се преговара,ако не се договорат со Јане,Огнен ќе дојде.
а јас сум грешка, или од секад знам дека кирца е четворка?
а кој би идел кај вас од чикаго? карлос бузер? :LOL: или некој тип од колеџ?

е убо ќе беше кирца да дојде у фени мамата
незнам од кога ви е у пракса да идете у америка по играчи, златна сербија си ја имате на 50 километра :)
и јас го видов војдан во петокот или суботата во кафиќ во кавадарци со лелова :X3:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
а јас сум грешка, или од секад знам дека кирца е четворка?
а кој би идел кај вас од чикаго? карлос бузер? :LOL: или некој тип од колеџ?

е убо ќе беше кирца да дојде у фени мамата
незнам од кога ви е у пракса да идете у америка по играчи, златна сербија си ја имате на 50 километра :)
и јас го видов војдан во петокот или суботата во кафиќ во кавадарци со лелова :X3:
Абе некојси не драфтуван гарант.Иначе Кире е 4ка ама моментално си игра 5ка во МЗТ

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Јас пренесов само тоа што ми кажаа не гледам ништо лошо тука, а и човекот све што ми кажал до сега све се исполни, има уште работи али нејкам да ги пишам ради модераторот како што кажа не се за на форум.
Е па од вакви рекла казала муабети, минатата година се створи непотребна тензија... Не глуми инсајдер, си има место каде да кажуваш..

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Е па од вакви рекла казала муабети, минатата година се створи непотребна тензија... Не глуми инсајдер, си има место каде да кажуваш..
За непотребната тензија лани што се стварала е ради ФБ што админот им дозволува на било кој да коментира и да врега играчи а не тука јас кај што сум пишал една информација ( макар била и грешна ) а и најмалку па глумам инсајдер. Али нека биде како ти што викаш, не се противам.
Пис :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
ОФИЦИЈАЛНО: МЗТ СКОПЈЕ ЌЕ БИДЕ ЧЛЕН НА ЈАДРАНСКАТА ЛИГА ВО СЕЗОНА 2012/2013!!!!!!! НАПРЕД МЗТ СКОПЈЕ!!!!!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.240
Поени од реакции
46.585
Oпааа, ај честито нека ви е, се надевам ова ќе придонесе да се подигне и нивото на мак баскетод, да се постават едни нови стандарди и истиот да се врати на старите добри патеки од кои всушност и се создадоа оние генерации на Македонија кои обезбедуваа пласмани на европските првенства, наредните и медаља да донесат у пакет со пласманот за СП. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.240
Поени од реакции
46.585
Oпааа, ај честито нека ви е, се надевам ова ќе придонесе да се подигне и нивото на мак баскетот, да се постават едни нови стандарди и истиот да се врати на старите добри патеки од кои всушност и се создадоа оние генерации на Македонија кои обезбедуваа пласмани на европските првенства, наредните и медаља да донесат у пакет со пласманот за СП. :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
баш заслужено, али нема везе :)
така да, ако е вистина, може да се рече дека следниве сезони нема зима за мзт и дека конечно може да освојат титула
Немате аеродром :(

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Според зборувања на еден играч, се очекува да се доведат доста квалитетни засилувања и конечно да се освои шампионатот.
п.с Честито за влезот у Јадранска Лига, и едвај чекам наредна година кога ќе дојдат партизан, да ги исплескаме јако ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom