Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
дали знае некој од прва рака дали специлајциве лапаат хемии, и дали е дозволено да се корситат на своја рака додека се спремаш за селективниот а и потоа? чисто информативно ме интресира, а под хемии мислам на стероиди . ( не протеини и суплементи)
Јас знам за тоа.За време на селекцијата не е дозволено бидејќи тие таму сакаат да те видат колку можеш да издржиш а со стероиди ќе издржиш колку сакаш,инаку после селекцијата е дозволено.

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Јас знам за тоа.За време на селекцијата не е дозволено бидејќи тие таму сакаат да те видат колку можеш да издржиш а со стероиди ќе издржиш колку сакаш,инаку после селекцијата е дозволено.
ап после селекција на своја рака е дозволено или?

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
ап после селекција на своја рака е дозволено или?
Да да после селекцијата ти даваат да користиш.
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:15 AM ---
Тие вторите униформи на Тигрите не се нови, тие му ги дадоја на Лавовите 2001 а после и на Тигрите, денеска најнови, кој ги имаат само на една показна вежба покажано се т.н. дигитализирани униформи. Исти како на ПЕП, со зелена маскирна шара. Инаку поновиве слики, првпат ги гледам, најверојатно се лани од акцијата кај Блаце на Скопска Црна Гора.
Да да сега гледам сум имал слика од двајца тигри и еден лав за време на вежбата Пењуш. 149776_164154223619303_100000741803331_336872_3167651_n.jpg
Да да тоа е точно сликите се кога тигрите ги запленија бункерите на БЛАЦЕ.

А за овие ли нови униформи мислиш?
foto4.jpg image9-3.jpg

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Да да после селекцијата ти даваат да користиш.
ок ок , ова од чиста лјубопитност ме интересираше , како се правилата едно друго, а срамота е волк да прашаш дали зима стероиди! :D
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:24 AM ---
иначе привезокот од тигри за оваа година е мноооогу закон , сеа уште маичка тигри ми фали ;)

С

Спенсер

Гостин
ок ок , ова од чиста лјубопитност ме интересираше , како се правилата едно друго, а срамота е волк да прашаш дали зима стероиди! :D
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:24 AM ---
иначе привезокот од тигри за оваа година е мноооогу закон , сеа уште маичка тигри ми фали ;)
Дај слика од привезокот... ако имаш два да се мењаме,од Алфите имам ја :)

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Дај слика од привезокот... ако имаш два да се мењаме,од Алфите имам ја :)
Неам два, еден ми дадоа само :/
--- надополнето: Jun 15, 2011 3:19 PM ---
слика сеа...
--- надополнето: Jun 15, 2011 3:24 PM ---

С

Спенсер

Гостин
Значи слични се :) На еден шаблон,само различно го печатат...

Стар амблем на ЕСН-Волци ---- Привезор АЛФА ---- амблем на ЕСЗ-Тигар :)

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Ти ли си бе друже :) Памтиш на кој му даде календар од ЕСЗ, само постар,2009та мислам беше :) :)

ако имаш нешто друго поврзано со ова,споредли со нас :)
аа ми текна, ми текна :) па и од тогаш ми е сликата, ни во теретана немав одено , биберче :)
иначе неам друго , тоа е , иам уште календарот од волците али не е нешто посебно добар, на тигрите е болје али за 2011 го неам.. :/ позз

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
Раде бе стај ја сликата од привезокот зошто овде ја нема неможе да се гледа стави ја да ја видам.,

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Раде бе стај ја сликата од привезокот зошто овде ја нема неможе да се гледа стави ја да ја видам.,
ја ставив , огромна е пола форум зафаќа :) незнам зошто не можеш да ја видиш, ке ти пратам ПП

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe decki da ve prasam nesto moze li
gledam mnogu znaete za specijalnite edinici,pa me intersira dali od vas nekoj e vo nekoja spec.edinica ili.... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom