Потребна е крвна група АБ+ ИТНО!

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Локација
Пустец
Итно е потребна донација на крв, крвна група АБ позитив за да се спаси човечки живот. Ве молам бидете хумани и донирајте крв на Хематологија во
Скопје. За повеќе информации јавете се на 070 840 859 или на 075 350 112.

Ајде сигурно има некој АБ позитив на форумов :)

JAs sum A+ i mozam da dadam,kje se javam....No AB+ moze da prima od sekoja krva grupa! ! ! Shto znachi vi treba samo dobra volja i da ste zdravi(da smee da donirate krv) bez ogled koja krva grupa ste!

Seushte treba donacija n akrv,taka? imate informacii?!?

JAs sum A+ i mozam da dadam,kje se javam....No AB+ moze da prima od sekoja krva grupa! ! ! Shto znachi vi treba samo dobra volja i da ste zdravi(da smee da donirate krv) bez ogled koja krva grupa ste!

Јави се за секој случај, па ќе пренесеш што ти рекле :)

Јас сум АБ+, од Велес сум. Веќе имам давано 5 пати крв, така да ако трабам, контактирајте ме по ПП.

Јас сум АБ+, од Велес сум. Веќе имам давано 5 пати крв, така да ако трабам, контактирајте ме по ПП.

Има број погоре, јави се утре во понормално време и прашај дали треба, не знаеме дали уште важи ова :)

иако може, пожелно е од истата група да се прима.

Shto znachi deka mozam ili ne da dadam sega krv?!? Jas znam edna info,no ne sum struchno lice.

Друже, значи, земи го телефонот и јави се. Се дава обично од истата крвна група, ама ако нема донори, се оди на картата компатибилност.

Poradi sostojbata vo koja se naogja chovekot t.e. bolesta,moze da prima samo od AB+ inaku vo drugi slucai AB+ moze da prima od site drugi grupi,shtotuku svrtev.Znachi lugje koj e A+ vrtete i pomognete mu na chovekot..bidete humani

Poradi sostojbata vo koja se naogja chovekot t.e. bolesta,moze da prima samo od AB+ inaku vo drugi slucai AB+ moze da prima od site drugi grupi,shtotuku svrtev.Znachi lugje koj e A+ vrtete i pomognete mu na chovekot..bidete humani
Чекај сеа, малце си ми контрадикторен.
Прво викаш дека ради критичната состојба може да прима само од АБ+, а подоле викаш А+ да вртат?
Тебе како А+ што ти рекоа?

Чекај сеа, малце си ми контрадикторен.
Прво викаш дека ради критичната состојба може да прима само од АБ+, а подоле викаш А+ да вртат?
Тебе како А+ што ти рекоа?

Da,moja greshka vo kucanje.Vo ovoj sluchaj AB+ moze da prima samo AB+. Znachi vrtete AB+ i bidete humani.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom