Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
доколку дојде Нејмар во реал,тогаш Агуеро оди во барса!!
иначе со среќа нека му е на парехо во валенсија!!

доколку дојде Нејмар во реал,тогаш Агуеро оди во барса!!
иначе со среќа нека му е на парехо во валенсија!!
Фартса нема доволно кеш за да го платат. По физиономијата само за таму е :D

Многу бе 40 милиони за недокажано дете... Мада вие одма ќе ги вратите со продажба од негови дресови, а и не дека немате пари.. :) Со среќа нека ви е.

Многу бе 40 милиони за недокажано дете... Мада вие одма ќе ги вратите со продажба од негови дресови, а и не дека немате пари.. :) Со среќа нека ви е.
Не за друго ви го оставаме Агуеро на вас :p

Фрлени пари за уште еден играч, кој нема да можеме да го дадеме повеке. Се надевам ке донесе + во играта. Одобрувам купување на талент, али толку пари...(иако не ги давам од џеб) да не полета веднаш у облаци младичот.

Фрлени пари за уште еден играч, кој нема да можеме да го дадеме повеке. Се надевам ке донесе + во играта. Одобрувам купување на талент, али толку пари...(иако не ги давам од џеб) да не полета веднаш у облаци младичот.

Веќе лета он. Уште лани се филмаше малиот мисли Роналдо е. o_O

Ќе се уклопи во друштво со Марсело до таму му е паметот, а богами и со Каљехон :D

Неимар ќе биде подобар од Робињо, сигурен сум.:cool:
--- надополнето: Jun 14, 2011 3:54 PM ---
Ке заврши као Робињо...:cool:
Грешка си!!!:D
Само уште да се официјализира
Си ме претицал, само што го гледав...:D

Честито и од мене за Нејмар се надевам дека ќе изразне во врвен фудбалер и дека ќе има богата кариера во Реал Мадрид ;)

Неимар ќе биде подобар од Робињо, сигурен сум.:cool:

Грешка си!!!:D

Си ме претицал, само што го гледав...:D
Њу дајмонд бој ? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom