Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Имам делови од растурена 1/18 BMW Z4 Roadster кабрио 1996 година. Ми фали една врата и едно тркало. Може има некои делови што ќе пасуваат на други коли во 1/18 размер. Ако на некој му затреба нешто нека пише па ќе видиме. Иначе под делови се подразбира : цел мотор, мењач, ауспуси, фарови, штопови, диск кочници, хладњак, ентериерот ((маската од напред т.е. километражата, мењачот меѓу седиштата) што сум сигурен дека би можел убаво да пасува и на друга 1/18 кола).

Иста ваква Буба добив на подарок само во плава боја и 1/18, според мене "женска кола" :D, на една другарка и се допаѓаше многу онаа вистинската 1/1 па и ја подарив мојата. Инаку ептен сакав за мене да си купам Beetle RSi 1/18 исто од Bburago ама никако не можев да ја најдам, тој модел е веке друга работа со V6 мотор, спојлери, топ бандажи, ролбар. Ама ете немав среќа да ја најдам. Ако ја има некој за продавање (сочувана, нели) слободно нека пише.
Епа и јас ја добив на подарок бубата (иначе не верувам дека би ја купил) :D
Не ми се продава некако, освен ако има заинтересиран некој да ја трампам, за старата буба (мерак ми е да ја имам), нормално да е зачувана колку и мојава, да нема никакви оштетувања...
А Јагуарон многу ми се бендисува, убава кола.

Имам делови од растурена 1/18 BMW Z4 Roadster кабрио 1996 година. Ми фали една врата и едно тркало. Може има некои делови што ќе пасуваат на други коли во 1/18 размер. Ако на некој му затреба нешто нека пише па ќе видиме. Иначе под делови се подразбира : цел мотор, мењач, ауспуси, фарови, штопови, диск кочници, хладњак, ентериерот ((маската од напред т.е. километражата, мењачот меѓу седиштата) што сум сигурен дека би можел убаво да пасува и на друга 1/18 кола).

Ај ако не ти е тешко стави една слика од колата, да видам што има, има шанси ако ми се допадне да ти ја земам. Поздрав.

Ferrari F50 1:24 Bburago
img2350c.jpg

img2354bb.jpg

img2362p.jpg

img2360q.jpg

img2356e.jpg

RAZOR GO IMAM I JAS ISTOTO BMW samo CRVENO nemozam da stavam slika nz kako :/ inace potpolno isto :) KUPUVAM 1;43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RAZOR GO IMAM I JAS ISTOTO BMW samo CRVENO nemozam da stavam slika nz kako :/ inace potpolno isto :) KUPUVAM 1;43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

оди на линков
http://imageshack.us/

одбери Browse, селектирај ја сликата и почекај. па кликни UPLOAD. Страната ќе се рефрешира и лево ќе ти даде линкови. Линк или Форум код пастирај го тука на форумов :) Ај пробај

Еве нешто и од најмалите примероци 1:43 да ставам од Bburago :)
img2272q.jpg

img2270uk.jpg

img2282q.jpg

img2280wv.jpg

img2292su.jpg

img2291u.jpg

Инаку имам цела кутија 1/18 мотори од брзински до крос и не можам да ги најдам дома :D. "Дешава се" :LOL: A и не знам дали е правото место тука да ги ставам (кога ке ги најдам) зошто темава е автомобили во размер а не мотори.

Слободно ставај :)
Имав иста Витара 1:43 ама не ја преживеа трансформацијата во пикап верзија.

Мерцедесот кабриолет го имам ист само во небеско плава металик

Еве уште две 1:43 од Bburago, ме нервираат тоа лепенките што се на нив, ама се двоумам дали да ги вадам, да не испаднат бетер така
img2261q.jpg

img2260mx.jpg

img2262w.jpg

img2265b.jpg

KUPUVAM 1/43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jas imam 2 takvi mercedesi kako toj :) daj prodajte mi 1/43 :D
--- надополнето: Jun 14, 2011 9:59 PM ---

Uploaded with ImageShack.us
--- надополнето: Jun 14, 2011 10:06 PM ---
dr ne mozi da se stavat :mad::mad::mad: se damu e... :mad: kupuvam 1/43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom