Автомобили во размер

Член од
15 јануари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
5
Имам делови од растурена 1/18 BMW Z4 Roadster кабрио 1996 година. Ми фали една врата и едно тркало. Може има некои делови што ќе пасуваат на други коли во 1/18 размер. Ако на некој му затреба нешто нека пише па ќе видиме. Иначе под делови се подразбира : цел мотор, мењач, ауспуси, фарови, штопови, диск кочници, хладњак, ентериерот ((маската од напред т.е. километражата, мењачот меѓу седиштата) што сум сигурен дека би можел убаво да пасува и на друга 1/18 кола).

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Иста ваква Буба добив на подарок само во плава боја и 1/18, според мене "женска кола" :D, на една другарка и се допаѓаше многу онаа вистинската 1/1 па и ја подарив мојата. Инаку ептен сакав за мене да си купам Beetle RSi 1/18 исто од Bburago ама никако не можев да ја најдам, тој модел е веке друга работа со V6 мотор, спојлери, топ бандажи, ролбар. Ама ете немав среќа да ја најдам. Ако ја има некој за продавање (сочувана, нели) слободно нека пише.
Епа и јас ја добив на подарок бубата (иначе не верувам дека би ја купил) :D
Не ми се продава некако, освен ако има заинтересиран некој да ја трампам, за старата буба (мерак ми е да ја имам), нормално да е зачувана колку и мојава, да нема никакви оштетувања...
А Јагуарон многу ми се бендисува, убава кола.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Имам делови од растурена 1/18 BMW Z4 Roadster кабрио 1996 година. Ми фали една врата и едно тркало. Може има некои делови што ќе пасуваат на други коли во 1/18 размер. Ако на некој му затреба нешто нека пише па ќе видиме. Иначе под делови се подразбира : цел мотор, мењач, ауспуси, фарови, штопови, диск кочници, хладњак, ентериерот ((маската од напред т.е. километражата, мењачот меѓу седиштата) што сум сигурен дека би можел убаво да пасува и на друга 1/18 кола).
Ај ако не ти е тешко стави една слика од колата, да видам што има, има шанси ако ми се допадне да ти ја земам. Поздрав.

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
RAZOR GO IMAM I JAS ISTOTO BMW samo CRVENO nemozam da stavam slika nz kako :/ inace potpolno isto :) KUPUVAM 1;43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С

Спенсер

Гостин
RAZOR GO IMAM I JAS ISTOTO BMW samo CRVENO nemozam da stavam slika nz kako :/ inace potpolno isto :) KUPUVAM 1;43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
оди на линков
http://imageshack.us/

одбери Browse, селектирај ја сликата и почекај. па кликни UPLOAD. Страната ќе се рефрешира и лево ќе ти даде линкови. Линк или Форум код пастирај го тука на форумов :) Ај пробај

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Еве нешто и од најмалите примероци 1:43 да ставам од Bburago :)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Инаку имам цела кутија 1/18 мотори од брзински до крос и не можам да ги најдам дома :D. "Дешава се" :LOL: A и не знам дали е правото место тука да ги ставам (кога ке ги најдам) зошто темава е автомобили во размер а не мотори.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Слободно ставај :)
Имав иста Витара 1:43 ама не ја преживеа трансформацијата во пикап верзија.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Мерцедесот кабриолет го имам ист само во небеско плава металик

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Еве уште две 1:43 од Bburago, ме нервираат тоа лепенките што се на нив, ама се двоумам дали да ги вадам, да не испаднат бетер така

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
KUPUVAM 1/43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jas imam 2 takvi mercedesi kako toj :) daj prodajte mi 1/43 :D
--- надополнето: Jun 14, 2011 9:59 PM ---

Uploaded with ImageShack.us
--- надополнето: Jun 14, 2011 10:06 PM ---
dr ne mozi da se stavat :mad::mad::mad: se damu e... :mad: kupuvam 1/43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom