Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Смешно на видеото не е тоа што не знаат да зборуваат Македонски, туку што не знаат да зборуваат општо, подобро на Албански да кажале што имаат отколку “вардарот му удри бокс на мечката што го летише“, твое е тоа што мислиш дека тие ја мајтапат водителката.

Ти ако стварно веруваш дека тој навистина го мисли тоа што го вели...пр.Гулабот направи самоубиство во вардарот. е тогаш и ти си за смеење :pos:

Брат остај ги жити се,им кажав јас,кога ќе сретните во живо вакви тогаш ќе поверувате(вие имате ама овде вака изигравате).Вчера еден од Сарај демек со Македонци работи,факултет е веќе друштво едно друго,предавач дошол,барем затни ја устата не се бламирај,сите в лице му се смеевме.

Tetovo OBOENO vo CRVENO CRNO

Ednostavno 24 casovi bez prestan , i uste se slavi vo ovie momenti :D SHKENDIJA SAMPION , a gradot e vo euforija :)

Вечерва колку српски знамиња имаше ? ;)

Ај бистрите уште малце политика, па после ако сакате да се преслушамо у Рамстор, ка прошла година што игравмо, само да видимо колку заинтересирани ќе има ;)

Ај бистрите уште малце политика, па после ако сакате да се преслушамо у Рамстор, ка прошла година што игравмо, само да видимо колку заинтересирани ќе има ;)

Е ајде де...

1.Milnaez
2.Toni

Ајде уште ни требаат за 2 екипи!!??

Е требаат...
Има доста од Тетово членови може да состаемо 2 екипи ама не читаат у темава, најубоо да се пише и у Тетекс фан клубот и у Шкендија, може ќе има заинтересирани, тие 2 теми се повеќе посетени од оваа...

Ја само да прашам денојве како е обоено Тетово и дали Тетовчани слават? (бтв не сум партиски обоена, ама морав да испровоцирам онаке од хоби) Поздрав до браќата ;)

Eve edna Slika od dalecnata 1939 , kaj Sarena Dzamija

18473_1365482297409_1242180092_31091859_3434860_n.jpg

Абе ќе се игра тетовското Ел Класико во Рамстор ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom