NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Мајами не може да го победи Далас ако игра на поен повеќе,само со појака одбрана може да ги победи,се виде како поминаа Лејкерс,Оклахома и последнава Мајами како е да се игра на повеќе поени со Далас,не е дека им тргнало или не,страшни шутери се,ако игра Мајами како последнава утакмица освојува Далас гарант!

Шоуто на Дирк.

Следната некако сум сигурен дека Мајами ќе ја добие, ама мајсторката... Ќе оставам прво да заврши шестиот меч, се надевам на победа на Мајами, па ќе коментираме за евентуалната мајсторка... Како и да е, поодамна немало вака изендначено финале, во 6-7 мечеви, со тесна разлика на крајот и преполни сали, сите во една боја... :D

А ланското финале!? Седмата утакмица лани ми го поремети здравјето :)

А ланското финале!? Седмата утакмица лани ми го поремети здравјето :)

Boston Celtics 89, Los Angeles Lakers 102
Boston Celtics 103, Los Angeles Lakers 94
Los Angeles Lakers 91, Boston Celtics 84
Los Angeles Lakers 89, Boston Celtics 96
Los Angeles Lakers 86, Boston Celtics 92
Boston Celtics 67, Los Angeles Lakers 89
Boston Celtics 79, Los Angeles Lakers 83

Значи, не ми беше зборот дека од поодамна немало 7 натпревари, туку во целост немало такво изедначено финале, со 7 натпревари, тесни натпревари, се решаваат во последните секунди и се тоа... а, од лани погледни ги резултатите, се се над 7-8 поени разлика и помалку неизвесност, таа шестата и 20+ беше :D

Абе за Новицки најдоа да се смеат :D Ќе се наљути нема да има мајсторка па ќе видат тие.. :)

Вечерва е од 02:00 часот... Сонував Бош дека ќе ги рaстури и дека ќе гледаме мајсторка, па да оставиме да видиме... Let's Go Heat :D

и денес леброн слабо ако изигра го палам дресот уште необлечен

Вечерва мислам ќе тепаат Мајами, нема да си дозволат три порази по ред, а во мајсторката веќе се е можно.

Вечерва само со добра одбрана може Мајами да тепа, ако излезат на шутерско шоул тешко ќе биде.
3пати да се изгуби ќе биде тешко, но Новицки и неговата дружина се спремни да го сторат тоа.
Напред Далас!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom