Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се игра бе друже, се играше и лани, публика освен во Тетово и во Штип на друго место и не видов, а тие екипи останаа во прва лига.
Тоа што некој не е способен да остани во прва лига, никој не е крив, и не е ич жално..него реалноста е таа.
Јебига, “убавината“ на фудбалот кај нас си го прае своето. А и секоја втора или трета утакмица е наместена, па ка ќе видиш...не ми е јасно и мие со кој памет сакамо људиве да ида на стадион. Мие што смо малку појќе напалени или не го сфаќамо тоа или не сакамо да го сфатимо. Ама тиа што гледаат реално, не сакаат да си го трошат времето за џабе, да гледаа наместена утакмица и у право са.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Што се занесувате бе за Миравци селска екипа.. Е каде играат валандовчани фудбал? Кога Победа веке ја уништија, каде играат фудбал? цела Валандовска општина игра таму, што спаѓа во Гевгелија (ако не сум грешка, нема веза.) Подобро кажи ја валандовска екипа отколку селска. се е но селска не е, е сега ако некои ги вреѓа нивната игра и целата поставеност во тимот тоа е друго.
а и плус тоа, во прва лига може и да се преселат во стадионот Валандово да играт

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.687
Една второлигашка екипа ќе се откаже од натпреварите, а моментално преговара со клуб кој настапува во 3 МФЛ - Западен регион, за да им го продаде нивното место.
Љуботен место Цементара?:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.687
Па Цементара мислам дека испадна регуларно
Оууу да да, заборавив дека не ја проширија лигата :)
Слушнав дека била неизвесна судбината на клубот, па помисолив да не го шиткаат местото во втора лига, а притоа заборавив дека веќе испаднаа :)
Најверојатно ќе се фузирале со ССК како што разбрав последно...

Член од
31 март 2008
Мислења
2.582
Поени од реакции
1.887
Што се занесувате бе за Миравци селска екипа.. Е каде играат валандовчани фудбал? Кога Победа веке ја уништија, каде играат фудбал? цела Валандовска општина игра таму, што спаѓа во Гевгелија (ако не сум грешка, нема веза.) Подобро кажи ја валандовска екипа отколку селска. се е но селска не е, е сега ако некои ги вреѓа нивната игра и целата поставеност во тимот тоа е друго.
а и плус тоа, во прва лига може и да се преселат во стадионот Валандово да играт
селската екипа миравци најзаслужено си влезе во прва лига. миравци не купуваше утакмоци за да победи, победуваше чисто фудбалски. миравци не купуваше ни судии за да победува. тие што сакат да јадат гомна за миравци прво нека се запознаат со клубот.

и да, си имаме ние стадион, нов, а и овој на кој што игравме до сега, теренот е многу подобар од тие на прва лига.
тој што сака да јаде за миравци нека ми пиши да му објаснам поубаво

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
селската екипа миравци најзаслужено си влезе во прва лига. миравци не купуваше утакмоци за да победи, победуваше чисто фудбалски. миравци не купуваше ни судии за да победува. тие што сакат да јадат гомна за миравци прво нека се запознаат со клубот.

и да, си имаме ние стадион, нов, а и овој на кој што игравме до сега, теренот е многу подобар од тие на прва лига.
тој што сака да јаде за миравци нека ми пиши да му објаснам поубаво
за стадионот мислев така, ако не ги исполнува условите за игра во прва лига, се зборуваше дека ке играат во Валандово. Инаку стадионот е стварно добар, посебно тревникот
Не ме сфаќај погрешно и јас сум за миравци :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.582
Поени од реакции
1.887
знам дека си, не те сватив погрешно. ама ако си бил во миравци, сигурно го виде ептен новиот стадион шо е пред селото. не зборам за овој шо сега играат на него

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.465
Слушнав нешто дека Миравци немале доволно сретства за да играат во 1 лига и на нивно место Тиквеш ќе биде 1 лига...

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Слушнав нешто дека Миравци немале доволно сретства за да играат во 1 лига и на нивно место Тиквеш ќе биде 1 лига...
Од каде па сега Тиквеш,јас слушнав Вардар ке бил на местото на Миравци.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
И ја слушнав нешто такво, и тоа дека можно е брацо да го земе и Охрид...или па да се фузирале и Охрид и Вардар.. да ти е**м лигата кој што сака прави :mad::(

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.419
Оти не сменат име на лигата во Прва Брацо Македонска лига или нешто по иновативно име..
Е*ате ретардираните.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ова го нема нигде! У Африканскине земје кј што немаа леб да јада мислим дека има подобра организација на фудбалот. Ова кј нас не личи на ништо више, и сакале да ја врата публиката??? Жими стапов!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.419
Ова го нема нигде! У Африканскине земје кј што немаа леб да јада мислим дека има подобра организација на фудбалот. Ова кј нас не личи на ништо више, и сакале да ја врата публиката??? Жими стапов!
Eве сеа ќе фузират со Вардар и ќе се врати публиката на стадионите...NOT!

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Арно тоа да сакаја.. гледаш праа само за да има помалку гледачи, слободно да си ги местат утакмицине и да пикаат паре у џебот. Мајмуни !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom