Значи сакаш да ја фатиш па да ја шутнеш од освета а ние треба да ти помогнеме во „операцијата“. Добар план нема што.Ај ќе ве замолам за помош : Приказнава оди вака : и кажав на една девојка што лувствувам за неа, она во моментот не ми кажала ништо, а после 2 дена ми кажала дека не сака да биде со мене само заради мојата вера и националност - Како за инает да направам да ме засака - па потоа да види како е - Ве молам ако може што повеќе предлози ... Поздрав !
Речи му дека че ја пукаш и решен проблемо..Ај ќе ве замолам за помош : Приказнава оди вака : и кажав на една девојка што лувствувам за неа, она во моментот не ми кажала ништо, а после 2 дена ми кажала дека не сака да биде со мене само заради мојата вера и националност - Како за инает да направам да ме засака - па потоа да види како е - Ве молам ако може што повеќе предлози ... Поздрав !
Единствен несериозен во ситуацијава си ти. Значи толку си себичен, чудо едно.Значи зборуваме сериозно, кој сака да се заебава, нека се заебава на друго место - овде се збори за Љубовни проблеми !
Значи, гледам дека никој не ме разбрал добро - епа вака : Значи таа на ФБ буквално дрско се понашаше, ме исмејуваше пред другите и што уште не - затоа ја ви кажав да ми дадете некои предлози - Но, ако и понатаму исто мислење делите - тогаш стварно кај погрешни луѓе се обратив :S !Единствен несериозен во ситуацијава си ти. Значи толку си себичен, чудо едно.
Пошо девојката била искрена и ти кажала дека не сака да има ништо со друга националност, ти од шо ја "сакаш" пробуваш да и се осветиш на многу лош начин.
Ја да сум на место на девојката, би те плукнала у фаца ако продолжиш да инсистираш. Искрено, ми се гади од вакви суштества кои не знаат достоинствено да прифатат т.н пораз.
Единствено девојката би испаднала глупа, ако подлегне на твоите инсистирања да бидеш со неа (од инает-тоа само ние 40.000 форумџии ќе го знаеме).
Ето брате ќазиме вакви пичлемиња многу ме нервираат...таа сигурно и за некој наш глуми недостижна а уствари се тропа синегалец у сибир...Преку твоов одговор горе сватив дека горе доле..добро дете си,јас би ти препорачал ИЧ да не се замараш..тури и курот бре...(и остај ми нејзин линк од профил во пп ) да проверам некој работи(сериозно ова)Значи, гледам дека никој не ме разбрал добро - епа вака : Значи таа на ФБ буквално дрско се понашаше, ме исмејуваше пред другите и што уште не - затоа ја ви кажав да ми дадете некои предлози - Но, ако и понатаму исто мислење делите - тогаш стварно кај погрешни луѓе се обратив :S !
Фала Богу , горе - доле - да се сфати работава како што треба - кој е тука жртвата..Ето брате ќазиме вакви пичлемиња многу ме нервираат...таа сигурно и за некој наш глуми недостижна а уствари се тропа синегалец у сибир...Преку твоов одговор горе сватив дека горе доле..добро дете си,јас би ти препорачал ИЧ да не се замараш..тури и курот бре...(и остај ми нејзин линк од профил во пп ) да проверам некој работи(сериозно ова)
Сите те разбравме добро, ти мавнала девојката корпа и сега ти е егото повредено и сакаш да се осветиш, да ја освоиш и да ја шутнеш за да видела како е. Сите барем еднаш сме добиле корпа ама не сме се светеле на девојката макар била и корпата малку „непријатна„ за нашето его.Значи, гледам дека никој не ме разбрал добро - епа вака : Значи таа на ФБ буквално дрско се понашаше, ме исмејуваше пред другите и што уште не - затоа ја ви кажав да ми дадете некои предлози - Но, ако и понатаму исто мислење делите - тогаш стварно кај погрешни луѓе се обратив :S !
Оваа "корпа" многу ми значи - затоа е сево ова...Сите те разбравме добро, ти мавнала девојката корпа и сега ти е егото повредено и сакаш да се осветиш, да ја освоиш и да ја шутнеш за да видела како е. Сите барем еднаш сме добиле корпа ама не сме се светеле на девојката макар била и корпата малку „непријатна„ за нашето его.
Последното ти е точно на погрешно место си, ова се љубовни проблеми а ти имаш его проблем .
Секоја корпа многу значи ако ти била битна девојката. Освен тоа на почеток на „кариера„ си тек ќе видиш што те чека . Многу поубаво ќе поминеш или да ја баталиш тотално или да и станеш пријател ако ти значи ама освета на девојка што ти мавнала корпа (колку и да била лоша) прави само глуп, лош или неискусен маж.Оваа "корпа" многу ми значи - затоа е сево ова...
Глуп не сум, лош не сум (иако сакам освета), по природа не сум таков, а за неискуство - можеби е тоа...Секоја корпа многу значи ако ти била битна девојката. Освен тоа на почеток на „кариера„ си тек ќе видиш што те чека . Многу поубаво ќе поминеш или да ја баталиш тотално или да и станеш пријател ако ти значи ама освета на девојка што ти мавнала корпа (колку и да била лоша) прави само глуп, лош или неискусен маж.
Прво мислата да ја освоиш за да и вратиш одма заборави ја, не ти чини.Глуп не сум, лош не сум (иако сакам освета), по природа не сум таков, а за неискуство - можеби е тоа...
Е сеа кажете ми што да направам ?
--- надополнето: Jun 10, 2011 9:30 AM ---
Има ли начин - еве : ако не за освета - со тоа што ќе и бидам пријател - некои предлози како да ја натерам барем малку да размисли за мене ...
Целава работа е со што неа сум у ист клас - и не знам точно што да направам - и значи, веќе немам мисли за освета - вие ме ПРЕМИСЛИВТЕ , него да и дадам до знаење дека ја сакам - таа да го види тоа, да го почуствува - за такви предлози ве прашувам ...Прво мислата да ја освоиш за да и вратиш одма заборави ја, не ти чини.
Ако те навредила како личност можеш тоа да и го кажеш ама без мисли за освета. Ако ја сакаш стани и прво пријател па после ќе му мислиш што понатаму. Ако не ти значи повеќе тргни се од нејзино друштво и заборави ФБ и слични работи со неа.
Друго не ми текнува.