Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Kogo sakas da informiras ? tia istite sto ti zedoja 150 denara za finalevo a avtobusite bea plateni? dzabe treskanje od zemja, kje si kjutis kje gleas namesteni utakmice i dogodina pak kje se molis na braco.
Кој трча нонстоп, се труди за кореографие и све тоа нека зема некој динар, не викам не. Само работата е што са лакоми за паре, па може и нема да им одговара да му забрана на Брацо да влезе пак у Тетекс. Тоа е тоа, за жал малку са тиа што ида заради клубот, свите гледаа да извлеча некој ќар од тоа.

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Dobro sea treba da mi se praete pametni so sila ? treba po forumov da kazuem brojke partie avtobusi od koj ljudi sto se zemalo i da vi dadem eden digitron da izracunate koj kolku zel ? ne mi se prajte pametni, izbori imase. se potepaja koj kolku da dade.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Dobro sea treba da mi se praete pametni so sila ? treba po forumov da kazuem brojke partie avtobusi od koj ljudi sto se zemalo i da vi dadem eden digitron da izracunate koj kolku zel ? ne mi se prajte pametni, izbori imase. se potepaja koj kolku da dade.
Te podrzuem floopz potpuno, samo zalno e sto nekoj poedinci so svarno go sakaa klubot i sto go sleda kj i da igra nemoza da dojda do izraz bas od ovja lapaci

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Друже од кај ги добиваш информацииве? Може и ПП ако не е за во јавност... и фала што не известуваш, до сеа ти си единствен што ни дава информации околу Тетекс..
--- надополнето: Jun 9, 2011 10:56 AM ---

Ете зошто го загубивме финалето со Металург, за да игра Работнички Европа лига, да му е**м се ! Не е добродојден у Тетекс !
Имам другари кој се блиски до клубот па они ми кажуваат, значи што има новости јас ќе постирам одма.. :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Дел од парите заминаја и на друга утакмица... и џабе ако зборимо овде на форум, тоа треба да се расчисти внатре у групата, а не ваке...

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Како што разбрав Нено,Мики,Чаплич,Шиш ќе го напуштат клубот летово па едино овие играчи играат со срце за Тетекс ако отидат овја...:( И официјално е останувањето на Брацо во Тетекс ??? кажите зошто на ова мора да се реагира !!! и floopz Не се збори све на форум ако имаш нешто да кажеш знаеш кој са поглавните на Војводи па кажи таму ;)

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
mafio , od forumov mene najmalu treba da mi kazues koj sa poglavni koj ne sa. ne sum ja od vcera na stadion.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Ајде престаните!Тоа што се дешава кај нас за жал се дешава кај сите навивачки групи и затоа сите сме толку мизерни,јбг сакале несакале таков е Македонецот...гледа само да те заебе и искористи.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Како што и реков, Брацо изгледа нема да се врати у Тетекс. А иначе све ни заминаја играчиве, ако не се најде некој спонзор наебавмо...

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Дечки, има некој инфо што се дешава у клубот? Зашто помина цела недела ама баш ништо не се смени, освен што ни заминуваат играчи..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Читам некои комбинации дека Тетекс можно е да не плати котизација дека е во тешка финансиска состојба во корист на Вардар па едно прашање до сите фанови на Тетекс тука...
-Дали ќе се помирите со такво нешто и воопшто дали ќе преземете некоја иницијатива ако немате пари да платите котизација да се најде од негде за да платите ???

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Денеска треба да се знае за новиот спонзор на ФК Тетекс да видиме... :)

П

Паспарту

Гостин
Друже од кај ги добиваш информацииве? Може и ПП ако не е за во јавност... и фала што не известуваш, до сеа ти си единствен што ни дава информации околу Тетекс..
--- надополнето: Jun 9, 2011 10:56 AM ---

Ете зошто го загубивме финалето со Металург, за да игра Работнички Европа лига, да му е**м се ! Не е добродојден у Тетекс !
Друже, го изгубивте финалето на истиот начин како што го добивте минатата година. Кај нас за жал таков е фудбал, нема вршење на услуги без плаќање на камата...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Како што разбрав Нено,Мики,Чаплич,Шиш ќе го напуштат клубот летово па едино овие играчи играат со срце за Тетекс ако отидат овја...:( И официјално е останувањето на Брацо во Тетекс ??? кажите зошто на ова мора да се реагира !!! и floopz Не се збори све на форум ако имаш нешто да кажеш знаеш кој са поглавните на Војводи па кажи таму ;)
ако си заминат овие играчи наебавте овие само играа со срце за тетекс другине за малку пари гз даваа

Kajgana Shop

На врв Bottom