V
viktora
Гостин
Pa eve edno zivotno se javi.:pos2: абе то животни не доадат, ти луге сакаш
Pa eve edno zivotno se javi.:pos2: абе то животни не доадат, ти луге сакаш
Градиме 7 автопати и 7 делници за 5 милијарди евраФраер сум бил најмалку 30-40 пати у татарија што по бизнис што по е....е ама те молам не ми казувај како е во Татарија.Можеш некои други да им правиш филм демек болгатија е Калифорнија.:pos2:
Па вие сте тие што се утепавте од фалење а не ние.Јас само си ја кажувам вистината,што имам видено со сопствени очи.
--- надополнето ---
(И сто слики од каде било во светот божем бугарски)=А и дај повторно провериги сликиве па ваљда у зимбабве немаат коли со татарски таблици или некоја реклама со татарско знаме!:baeh:
--- надополнето: Jun 7, 2011 5:43 PM ---Bugarija= Recycle Bin
Polaris = rezan жален киурдско/анадолски манафуринBugarija= Recycle Bin
Drugar uste 500 miljardi da odvoite vie nikad nema da si gi opravite patistata.Градиме 7 автопати и 7 делници за 5 милијарди евра
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=753377
5 милијарди евра = државниот буџет на Македонија за 3 години. Тивко сега.
--- надополнето: Jun 7, 2011 5:31 PM ---
--- надополнето: Jun 7, 2011 5:43 PM ---
viktora Убаво е пред да коментира за некој да погледне во сопствениот двор. Ниепатиштата ќе ги поправиме. Овие 200 километри, исто така. А точно Романцитенемаат право да зборуваат за патишта, бидејќи таму се два пати полоши. Јавно не им е пријатно, дека Бугарија има 4 пати повеќе туристи годишно и дај дапишуваме нешто лошо. Но, тоа е без разлика до 10 години ќе сме повеке развиени од ситево овој регион.
Штом истераме смрди Руси со смрди им гас и пуштиме Набуко работите ќе станатмногу различни.