Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 29.965
- Поени од реакции
- 45.234
Немој не се брукај жити све, гарант живееш надвор од Скопје па поим немаш што збориш зашто ова никад не би го рекол, друго нема ...Бидејќи смртта на момчето веќе нашироко се користи за да се канализира негативна енергија кон власта (замислете биле да протестираат пред зградата на премиерот) а опозициските партии А1 и СДСМ ја злоупотребуваат за сопствена промоција и партиски пресови (во нивно време ги забранија протестите), предлагам темава да биде затворена.
.
Прво и основно, не бевме пред зградата на премиерот, бевме пред МВР, значи тука има огромна разлика, а потоа од таму сакал нејќел продолжуваш ( друг пат нема ) накај Подвожњакот во К.Вода каде од страна се наоѓа и едно од многуте живеалишта на премиерот, но тука имаше уште еден кордон џандари што нормално го одвлече вниманието на толпата за да се скандира против нив, ТОЛКУ. Каде и да имаше полиција се скандираше и се застануваше, кај тебе у двор да има и таму ќе се стои и ќе се скандира против нив.
Тоа се на се траеше замисли, цели 5 до 10 минути и се продолжи накај Плоштад, каков премиер какви бакрачи, пола од младите не ни знаат дека таму живее Никола Груевски.
Тие кои одеа во првите редови инсистираа веднаш да се тргнат луѓето од таму и да се продолжи накај плоштад бидејќи целта не беше да се иницира судир со кордонот желки, затоа и малку се задржаа таму, повеќе се седеше доле на улицата што води кон Министерството за Внатрешни Работи.
И НЕ, темава не смее да биде затворена, на форумов има модератори, супер модератори и админи, ЕДНА тема е, слободно нека бришат СЕ каде се инволвира и политиката, апсурдно ќе е да се цензурира овој настан, апсурдно.
Нит сум јас А1, нит СДСМ, нит ВМРО ДПМНЕ, во моментов ЈАС СУМ МАРТИН, за сите оние кои сакаат да профитираат од ова се надевам дека кармата ќе си ја заврши својата работа !
п.с.
Уште еднаш, капа доле !Го убија, тие го убија, никој друг, државата и уште да кријам, како да кријам или дојдоа од ВМРО да го убедат маж ми не треба да кажува така, тоа го направија, да го молат да не кажува, да не дава изјави оти државата го уби. Уште ќе работам за државата, цело време одевме, детето дојде со веселба, да каже“, изјави мајката на убиениот Мартин.
--- надополнето: Jun 7, 2011 5:35 PM ---
Респект Принц.Темата нема да биде затворена. Политичките коментари ќе бидат избришани, троловите ќе бидат банирани од форум на 1 недела и повеќе... како и секогаш.