- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
ХАХА ... да да , итар е човекот ,им ги плеска на сите у фаца ама штета што е пешко ... :pos2:Боби[Мкд];4247848 напиша:боки ги ребрат сите бе, влатче, вучиќ, жаре и плус и за бени јадеше...![]()
ХАХА ... да да , итар е човекот ,им ги плеска на сите у фаца ама штета што е пешко ... :pos2:Боби[Мкд];4247848 напиша:боки ги ребрат сите бе, влатче, вучиќ, жаре и плус и за бени јадеше...![]()
Комедии брат, толку се неам смеано од коа Шалке им бапнаја петарда на Интер, да не ви кажуваме ќе има реприза и на јутуб ваљда нешто. И јас сакам уште еднаш да го гледам.може поопширно да напишете за што зборите, Идол се гледаше појма немаме што било на Сител![]()
не бе брат не кажа.. рече дека вечна мистерија ке биде дали сака машки или женски и рече ако воопшто требал да се мажи ке бил најуабва невеста.. инаку боки шо им плеска нас ите у фаца секоја чест.. ко на пример дара БУБАШВАБА.. хахахха или шо збореше за шерифович или на пример на жаре шо му изнаплеска куп работи у фаца.... сеа баш ке погледнам на сител на програмава дали имаат реприза.. ова МОРА да се глеа од почеток. ја некаде на пола го фатив..Добро е, раат можеме да спиеме. Боки јавно кажа дека никогаш не бил педер, буквално![]()
Aко не си заспал веќе, сеа има реприза на Сител, само што почнаЛуѓе давајте видеа од ова или што и да било, оти по коментариве урнебес било![]()
Грешка си, 180 има, само што кажа, не му кради сеа:pos2:П.С боки кажа дека има 160 кила hahahhaha
Дали јас трипам или Бокица има силикони на уста? WTF:ija:
--- надополнето ---
Грешка си, 180 има, само што кажа, не му кради сеа:pos2:
Врска неам дали ќе има пак реприза. На програмата на сител на страната (се излажав да им ја отворам страната еј:icon_roll) не пишува ништо, а баш и јас сакам да ја гледам од почеток, ги фатив само последните 15 минути од репризата. Цепки беше. Не ми се веруваше дека издвоив дел од моето драгоцено време за да му ја глеам емисијата, и што е најтрагично сакам пакокеј де така нешо беше... инаку ептен беше комедија емисијава.. штета не ја фатив репризата.. има друг ден реприза или не ?
Не бе па ти ,тие известуваат „објективно„ и „непристрасно„, за тоа не за другоЈас ли пуштив покасно или на Сител не кажаа ништо за момчево туку само дека А1 направил политика од него