Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
11.999
Поени од реакции
18.771
Да, да , апсолутно тука се сложвам. Без разлика кој е убиен, се води кон то дека е извршено убиство.
Муабето само ми беше дека премногу глупости се испотресија во врска со детето (Даниел) за џабе.

И не глеам зошто тука организаторо на митингот треба да сноси последици ?
Па ако се испостави дека убиецот бил алфа или обезбедување на собирот или имал било каква поврзаност со тој митинг, моралната одговорност ја сноси секогаш организаторот и јавната критика треба да биде упатена и до него

С

Спенсер

Гостин
Чекај сеа, се шпекулира дека Даниел не бил Даниел, туку Ирец?
Понатаму ќе се измисли и нешто трето и отиде случајов јабана... И се кладам дека ќе се испостави дека дечкото бил тепан од алфа,ама сепак тоа не е причината за неговата смрт. и толку ќе биде/

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.051
Поени од реакции
15.026
работава е да чекаме да се произнесат надлежните за случајот
дотогаш се е ветер и магла

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
Шо да информираат бе друже кога никој ништо не знае? па овие синоќа на протестот прашуваа кој го уби Даниел, извикуваа пароли, за подоцна да испадне дека тоа воопшто не бил Даниел туку сосема трето лице, сведокот се препознал...што ако се препознал и за алфата? какви се тоа релевантни информации....
Па тоа ми е муабетот де, они ко медиум се ДОЛЖНИ да пренесат информација во врска со овој настан, значи не копи пејст од останатите, не копи пејст од шпекулациите, мртво дете вчера е најдено на Плоштадот, тоа е потврдено и од МВР, значи должни се да дадат информација за него, било каква !
Проблемот е што тој настан е целосно игнориран, што не смее да биде случај за еден медиум.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Kурац мој не бил од Ѓорче,зошто тогаш трипа цело Ѓорче,меѓу кој и комшииве Дарк и Џену дека имале информации дека детето било од Ѓорче,а и мене ми кажаа дека е од Ѓорче,а за кој поточно се работи,сеуште не знаат,јас знам 100 деца по име Даниел од Ѓорче,може да е од Волково или Геге рецимо,мање битно.
До вечерва ако не се објави,поточно до ударните вести во 18 часот на секоја телевизија и дефинитивно смрди целава работа тука.

Уште пак читам дека џандарите не виделе траги од насилство,па поглупи луѓе од нив нема,да им кажеш дека лубеницата е грашок,ќе ти кажат да тоа е,е толку се глупаци.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па и ја не знам вчера сите скокнавте од Ѓорче испадна друга прикаска.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јаоо читам и не ми се верува, да иделе во полиција да пријавеле, абе кај живеете вие! Во полиција да пријавиш алфа. Браво, ај тие што го пишаа тоа нека одат да пријават, да видат што ќе им речат и што ќе се деси.

Нешто е бајаги матно. Прочитав изјава од очевидците дека жали дека се препознал, дечкото не бил Даниел, а за тоа се уверил откако отишол кај него дома за да ги извести неговите родители. Од друга страна ова објаснува зошто неговите родители не се појавија до сега и зошто никој не го дозна презимето.
Се шпекулира дека е Ирец, е ако е Ирец тогаш дебело ќе го кркаат алфите, ако така и треба.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Помалце гнев ќе има кај народот ако не е Македонец и побрзо се заборава . Ако типот бил Ирец немало да биде во капела во Бутел да биде префрлен туку уште во мртовечница
‘‘Откако се јавивме во Бутел, оттаму негираа дека воопшто е донесено момче утринава да биде погребано.‘‘
http://www.plusinfo.mk/vest/4348/Pochinatoto-momche-e-vo-Butel

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.051
Поени од реакции
15.026
па нека пријават хелсиншки кај било...тие одат да дадат изјави за медиум......

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
‘‘Откако се јавивме во Бутел, оттаму негираа дека воопшто е донесено момче утринава да биде погребано.‘‘
http://www.plusinfo.mk/vest/4348/Pochinatoto-momche-e-vo-Butel
Од судска медицина викаат дека е во Бутел. Од бутел не е таму.
Овие дефинитивно сакаат да заташкаат.
Море протест не еден 100 .
Доста е ... Првин сите молчеа, после испадна дека навистина се десило тоа.
Сега не е алфа типот а човекот не е македонец.
А бе ај !

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
пс. ме интересираат тие камерите на плоштад, работат ли воопшто !?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
пс. ме интересираат тие камерите на плоштад, работат ли воопшто !?
Мислам дека има нон стоп снима на сити радио камерата на плоштад.
А и телекабел имаа (ако не е истата).

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Каков Ирец бе Ирците си отидоа уште во неделата сабајле малку чудно ми е ова.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.911
Поени од реакции
12.432
Шо да информираат бе друже кога никој ништо не знае? па овие синоќа на протестот прашуваа кој го уби Даниел, извикуваа пароли, за подоцна да испадне дека тоа воопшто не бил Даниел туку сосема трето лице, сведокот се препознал...што ако се препознал и за алфата? какви се тоа релевантни информации....
Можеби се препознал за алфата ама треба да бидеш ретардиран за да не забележиш траги од насилство освен ако не лажеш и не криеш нешто или некого. Е сега кој кого и зошто го излагал, лаже и извртува вистини најверојатно нема никогаш да дознаеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom