Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
И долу од страна реклами на сориос и Шпиц абе кре овде некој нешто ! Патем очевидец кој не пријавил ништо во полиција и не повикал брза помош ! Па и јас сега можам да викнам новинари и да кажам дека слетале вонземјани и дошле алфите и ги претепале до смрт :cool: Плус алфи ако се вмешани во ова има и нешто што не се кажува не го бркале или тепале бадијала
А зошто на сител нема ни В од веста за случкава? You can't explain that!
By the way, A.C.A.B.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Како и да е, канал 5 ни „А„ не зуцна за настанот
И на што сакаше да алудираш со ова? Кога ќе има некоја официјална информација не гледам зошто не би зуцнале. Еве А1 известија за настанот ама не издржаа да не умешаат политика во целaва ситуација, па така на нивниот сајт можеш да прочиташ коментари од типот кои сметаат дека некаква партија е виновна за смртта на човекот и дека другата партија која е во опозиција треба да коалицира со сите албански партии поради тоа што се случило вчера. Од самите коментари се гледа колку им е стварно битно за изгубениот живот на младиот човек.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Драги членови, во петок 10 јуни во 23.00часот, апелираме масовно да се собереме и во мирен протест да запалиме свеќи за Даниел.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Пријатно сум изненаден.Само да нема политичка позадина овој протест па да се усере се.

Член од
6 јуни 2011
Мислења
52
Поени од реакции
25
И долу од страна реклами на сориос и Шпиц абе кре овде некој нешто ! Патем очевидец кој не пријавил ништо во полиција и не повикал брза помош ! Па и јас сега можам да викнам новинари и да кажам дека слетале вонземјани и дошле алфите и ги претепале до смрт :cool: Плус алфи ако се вмешани во ова има и нешто што не се кажува не го бркале или тепале бадијала
Абре рекламите ли ти се битни тебе и на тој твој испран партиски мозок или тоа што некоја џукела од државна полиција си дал слобода да биде и судија и пресудувач на она што го направил детето. Што и да направил, тоа ли го учат на тие обуки? Да претепува деца до смрт!!! Кажи ми, недајбоже, ако ти беше братучед како ќе реагираше?

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
И на што сакаше да алудираш со ова? Кога ќе има некоја официјална информација не гледам зошто не би зуцнале. Еве А1 известија за настанот ама не издржаа да не умешаат политика во целaва ситуација, па така на нивниот сајт можеш да прочиташ коментари од типот кои сметаат дека некаква партија е виновна за смртта на човекот и дека другата партија која е во опозиција треба да коалицира со сите албански партии поради тоа што се случило вчера. Од самите коментари се гледа колку им е стварно битно за изгубениот живот на младиот човек.
Како што гледам и тебе те заболе таквото за детево.Уште малку ќе кажеш дека можда со право го тепале.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Аман бре Буцио, не пишав да се спалат луѓето на клада. Секаде има нормален народ, ама штом стигнало да се убие човек мавајќи му ја главата од клупа не смее да се молчи.
Тоа се ставени луѓе кои што премногу холивудски филмови имаат гледано и плус комбинација фантомки маскирни униформи со кои се врши дехуманизација на тие луѓе. Па имаме гротескно покажување на моќ уууууууууу види како се борат против криминалот корупцијата и сето зло во нашето опшество. Немам ништо против спец. единиците во полицијата ама се врши нивна злоупотреба константно медиумски бомбардирајќи не со нивното присуство. Но кај се резултатите со таа борба се повеќе од очигледни.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093

Па иако не е потврдена информација, сепак во центар на Скопје се случува протест за да се разјасни убиството, барем тоа може да се пренесе..

V

Viktor g

Гостин
Значи овој Виктор ти е чудо на природата. Кај ќе викнеш полиција бе ало? Ти ќотекот ќе си го добиеш.

Од член на ’Форум Воденица’: Ова битангиве што лажат, син ми бил сведок на претепувањето, само што не знаеше дека детето починало. Инаку точно е дека било претепано, дури со вода потоа истиот тепач го поливал ... Син ми беше крајно потресен... Гадост.
Една мала ситуација што се заборава на се ова а камерите на плоштад?! Кај се снимките и ќе се види што се случувало вистински. Добро еве нема да викнеш полиција го гледаш тоа имаш мобилен сними ,сликни и сега ќе ми кажеш а ако те видат?! Епа ете како не го виделе дека се тоа го гледал?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
ЕПТЕН го дрвите луѓе...ЕПТЕН! Дај да покренеме иницијатива за по масовен штрајк..(или бојкот или како и да се вика), па да се организира и во другиве градови (макар само во поголемите)...Џабе млатите празна слама вака било нака било..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
ЕПТЕН го дрвите луѓе...ЕПТЕН! Дај да покренеме иницијатива за по масовен штрајк..(или бојкот или како и да се вика), па да се организира и во другиве градови (макар само во поголемите)...Џабе млатите празна слама вака било нака било..
Драги членови, во петок 10 јуни во 23.00часот, апелираме масовно да се собереме и во мирен протест да запалиме свеќи за Даниел.

Еве, пишав јас страна поназад, сеа само не викајте не видов не ова не она, во петок во 23 и така 99 посто ќе се искочени у град.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Една мала ситуација што се заборава на се ова а камерите на плоштад?! Кај се снимките и ќе се види што се случувало вистински. Добро еве нема да викнеш полиција го гледаш тоа имаш мобилен сними ,сликни и сега ќе ми кажеш а ако те видат?! Епа ете како не го виделе дека се тоа го гледал?

На братче, земи си, кнап си.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom