Хаха само колку хејтате...браво!
Сами ја направивме...сакате прифатете го тоа сакате пукнете...или правете што сакате!
Добро бре сами ја напраевмо па сами ја напраевмо. Со тебе праев муабет ка чуек, кој ку*ац се меша овја другиов што нема појма од ништо, барем нешто паметно да кажеше. Ти реков дека е слична на таја од Делије, вие знаете дали е копирана или не. Незнам што не е јасно туе.
vojvodi... GLEDAJTE NESTO UMNO STO KE VE NOSI NAPRED NIE BALLISTITE SME TOP TEMA SEGDE GLEDAJTE NEKOJ DA ZBORI I ZA VAS... GLEDAM GUBITE VREME KOPIRATE NASI ZNAMINJA... DRKATE NA NASITE KOREOGRAFII... GI SLUSATE NASITE PESNI.. I NA KRAJ STO ZNACI OVAA... NIE SME VI IDOLLI AA ??? PA AJDE SIKTER OD TUKA NE VE RACUNAME ZA NISTOOO AJDE PAUZIRAJTE NEKOLKU GODINI KAKO I SEKOGAS :p
1. Па сега кој изгуби време на копирање незнам, оставам на другите да процена. А многу од тиа што се разбираа проценија, таке да ме заболе ти што мислиш.
2. Еееееј дааа ја по цел ден ги слушам, планирам и свадба ка ќе праем да ми свира вашите песне.
3. Јес оф корс, вие сте ни идоли, зошто вие сте најдобрите у свет како може да не ни бидете идоли. На вас ви љубомора и Делије и Гробари и БББ и Торцида...гомна можа да јадат у споредба со вас, вие сте најдобри.
4. Е ова највише ме насмеа, жив хумор си мора да ти признаем
Да не ставам слика од пред 2 године, од градското дерби...како вашата трибина беше празна.
Ајде пријатно, и не ми реплицирај те молим више. Праев ја нормално муабет со Тони, незнам што се убацуеш у муабет без да имаш нешто паметно да кажеш.