Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
5. GoD.HateUSaLL

Ја го даов предлогот, ваљда по дифолт треа да ме броите, noonen -.-

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Седев пред 2 дена во Палма во Аеродром и коа видов сметка паднав у несвест, топче сладолед (за седење во чашка) 35ден. алоооооо, а за носење било 25ден. ми кажа една од нерасположените келнерки :mad:
Не брат, Охрид е скапо.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
9 (превртена) Saladin.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Џени кај ја стави сликата дупка во желудникот ми се отвори :) Сакам,сакам!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Значи во седмица не е само хамбургер на пример чикенот или пирошките се незаменливи за помфритот не збориме најдобар е на простори на Скопје и нема конкуренција. Сега за сега можеби хамбургерот е изменет ама седмица останува на врвот бидејќи не гледам некоја конкуренција Вили е далеку од конкуренција.
Седмица е препознатлива по хамбургерот, него највеќе го купуваат муштериите. Ако тој е усран значи и другите ствари или се или ќе почнат да губат од квалитет. Газдата на 7-мица да не ти е роднина? :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Не знам зашто сме толку будали јадеме хамбургери, кога плескавиците ги прават од најгадното "месо" да не речам нема месо, цели се на соја... жално што фрламе пари, кога сојата чини само 20-тина денари :)
Туку, во Скопје немам сретнато сендвичара со убави сендвичи, а пак за плескавица да не зборуваме...
Велес, луѓе, во Велес да дојдете да се најадете и за дома да си земете. Повеке ви се исплаќа, ако не друго барем на највкусен начин ке си ја задоволите потребата за храна!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во седмица сигурно немам јадено повеќе од 5-6 месеци.Причината е веќе јасна...никаква плескавица,лепче од пред 3 дена кое што се крши само што ќе го фатиш во рака,штедат на ќечап/ мајонез а и цената наместо да ја спуштат со тоа што им опаѓа квалитетот тие ја накачуваат.
Вили и Меџик исто така беа добри но се тек на време и тие почнаа да се занесуваат...
Во Чичко Стоилко последен пат јадев пред 1 година и тоа дефинитивно е последен пат што сум земал нешто од таму.
Според мене во Скопјево веќе нема места каде што се прави квалитетна храна за вас незнам :D

C

Crazy Diamond

Гостин
Најдобра плескавица имаат во Лесковачка карши Мајчин Дом во Аеродром. :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Седмица е препознатлива по хамбургерот, него највеќе го купуваат муштериите. Ако тој е усран значи и другите ствари или се или ќе почнат да губат од квалитет. Газдата на 7-мица да не ти е роднина? :)
Не бе моја е.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Не знам зашто сме толку будали јадеме хамбургери, кога плескавиците ги прават од најгадното "месо" да не речам нема месо, цели се на соја... жално што фрламе пари, кога сојата чини само 20-тина денари :)
Туку, во Скопје немам сретнато сендвичара со убави сендвичи, а пак за плескавица да не зборуваме...
Велес, луѓе, во Велес да дојдете да се најадете и за дома да си земете. Повеке ви се исплаќа, ако не друго барем на највкусен начин ке си ја задоволите потребата за храна!
Не ме зезај, во Снупи сендвичарата не знаеа што е чикенбургер, ама затоа имале некој ЧИКИ-БУРГЕР - сендвич со јајца (не прашав со какви јајца од страв...) sick: Сериозно, како може некој во сендвичара да не знае што е тоа чикенбургер? :) Шала на страна, не знам за хамбургерите, али јадењето во Велес отсекогаш било добро...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Не ме зезај, во Снупи сендвичарата не знаеа што е чикенбургер, ама затоа имале некој ЧИКИ-БУРГЕР - сендвич со јајца (не прашав со какви јајца од страв...) sick: Сериозно, како може некој во сендвичара да не знае што е тоа чикенбургер? :) Шала на страна, не знам за хамбургерите, али јадењето во Велес отсекогаш било добро...
Велес, Штип и Радовиш имаат традиција на одлични ресторани за јадење, сендвичарите може не се како што треба ама во Велес не одиш во сендвичара одиш во кафана, нарачуваш 10-тка или пити или некоја скара

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Абе у суштина ретко кај можеш да начекаш убав сендвич. Особено во Скопје. Има голема конкуренција, сендвичари на секој чекор, секаде има гужва и нормално никој не се труди толку многу, секогаш се нешто ќе сјебат, а цените се астрономски. Мислам не е за цените, ако треба и 150д. ќе платам за еден сендвич ама да биде убав, а вака... За среќа пиците се сеуште на место :D. Од 7-ца единствено што ми се свиѓа е мајонезот, другото ништо посебно.

Иначе, морам да напоменам ама во Прилеп многу ми е вкусно јадењето. Некаде имаат утка со кечапот ама горе-долу се јаде.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
1. K-O-R-U-N
2. Mandrak
3. FlameOfSpirit
4. Wishlist
5. GoD.HateUSaLL
6. Saladin
7. Таруно

Ваљда не е касно да се пријавам, башка можеме и со две коли ќе клајме бензин и ќе не кошта поефтино од такси, ако сте за!? ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom