M
Mr.InF3ction
Гостин
Лахмаџун не е пица.Пробал ли некој лахмаџун (турска пица) ?
Лахмаџун не е пица.Пробал ли некој лахмаџун (турска пица) ?
Туку?Лахмаџун не е пица.
Лахмаџун е тесто со зачинето мелено месо и зеленчук како пиперка,кромид домат и слично.Туку?
Така ме известија.
Вкусно е барем?
Знам така го викаат за да го опишат, изгледа тешко им е зборот лахмаџун ...ама изгледа и како палачинкаТуку?
Така ме известија.
Вкусно е барем?
Лахмаџун е тесто со зачинето мелено месо и зеленчук како пиперка,кромид домат и слично.
Знам така го викаат за да го опишат, изгледа тешко им е зборот лахмаџун ...ама изгледа и како палачинка
Инаку според мене е вкусен и баш уживам да ги јадам. Но секој си има свој вкус..можеби нема да ти се свиѓа. Не знам дали сеуште има но кај рамстор се продаваше порано..ваљда сеуште има ..100/150 парче
Мене ми кажуваш како изгледа?Во Галерија 7 во Чаршија најубаво го прават.--- надополнето: Jun 4, 2011 9:32 PM ---
вака изгледа
Вака изгледа во Галерија7 а за во Рамстор незнамМене ми кажуваш како изгледа?
Како што е во мојата слика таков е изгледод и така се јаде традиционално. Ставаш зеленчук, стискаш лимон над тоа, ролаш и јадеш, барем така е во турција,Вака изгледа во Галерија7 а за во Рамстор незнам
Шо е ова на пицава бе растурена баклаваhttp://imageshack.us/photo/my-images/844/dscn2640z.jpg/ ова е пицата на еден другар у будимпешта а таа доле што sирка е мојата ХХАХАХААХХА неговата празна а мојата само со кечап и некој сос ... такви се пиците у будимпешта ! хахахаха фрлаш по 10тина евра за пица и ти ја донесува празна
Хахахахаха мораш да платиш бе како , кујната на унгарците им е тиња .Шо е ова на пицава бе растурена баклава
За ова срање плати 10 евра , ма ич не му плаќам бе дирек ќе си одам ако ми донесе вакво гомно .
Не сте се разбрале убаво, требало да му кажеш каква пица, затоа што тие служат и ваква.http://imageshack.us/photo/my-images/844/dscn2640z.jpg/ ова е пицата на еден другар у будимпешта а таа доле што sирка е мојата ХХАХАХААХХА неговата празна а мојата само со кечап и некој сос ... такви се пиците у будимпешта ! хахахаха фрлаш по 10тина евра за пица и ти ја донесува празна
Леле коа бев на одмор у Турција јадев вакво ама тестото беше живо и ми го уништи вкусот Ќе одам да јадам пак во местава што ги предложивтеКако што е во мојата слика таков е изгледод и така се јаде традиционално. Ставаш зеленчук, стискаш лимон над тоа, ролаш и јадеш, барем така е во турција,