Имаш бе на билетара не се сите продадени али што место ќе најдеш не знам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш дека ќе има ? да не испадне на крај џабе патот :/
Ако продава некој карти ПП!
Црна Гора има одлични шанси за пласман на ЕП и нормално дека и е потребна подршка од навивачи, а ние се бориме со Ерменија и Андора за да не бидеме последно место, и треба да им се дај подршка на нашите репрезентативци? ...кога едноставно не не бива, нема ни атмосфера ..Гледам у Црна Гора, навиачиве отишле и на тренинг на репрезентацијава и напраеле одлична бакљада. А кј нас уништија све што е можно. ЖАЛНО!
Црна Гора има одлични шанси за пласман на ЕП и нормално дека и е потребна подршка од навивачи, а ние се бориме со Ерменија и Андора за да не бидеме последно место, и треба да им се дај подршка на нашите репрезентативци? ...кога едноставно не не бива, нема ни атмосфера ..
И Хари не игра фудбал, играат тие што се на терен
Сеа толку што ни се можностите никој не ни е крив...што не се вложува во спортот општо.
А мене како фан на Македонска репрезентација не треба да ме боли цеф кој раководи со фудбалот.Ти ме заебаваш мене???? Хари не бил крив????
Ах океј, забраев...Бранко е крив што нема публика![]()