Македонска фудбалска репрезентација

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Имаш бе на билетара не се сите продадени али што место ќе најдеш не знам.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кај може да се види официалниот состав на двете екипи?

MkdForever

Комита
Член од
20 ноември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
19
Мислиш дека ќе има ? да не испадне на крај џабе патот :/
Ако продава некој карти ПП!
Ке има сигурно на врата карти, не се продадени 33.000 карти, така да ке влезеш :cool:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ако ништо друго ќе најдеш некој што ги препродава за 100-150 денара повеќе....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Чекај ја ка будала да прашам, не ја пратим темава а и не сум информиран многу (ваљда зошто ме заболе к*р више за репрезнетацијава, а све тоа благодарение на Хари и Јонуз). Ќе ја има на некоја ТВ утакмицава или не?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Море каква двојка е утакмицава вечер еј ! :D хаха , али ај дај боже да тепаме, ќе има одлична атмосфера !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Фала ;)

Иначе, додека у другиве државе едвај се чека утакмица на националниот тим, овде успеаја да уништа све што беше добро. Памтим до пред неколку године, едвај се чекаше да игра Македонија, имаше навијање кое едноставно можеше да те наежи. Кога цел Запад пееше а понесени од нив пееја и од јужна и од источна и од северна. А сега што, дадени 25.000 карти на неписмени идиоти кои за првпут ида на стадион, кои освен Пандев незнаа ниеден друг играч. Жално е ка ќе видим дека у 90 минута ќе се викне само еднаш У А Македонија, и тоа е тоа. Џабе им са 30.000 кога пак ќе се осеќаа нашиве ка да играа пред 500 семкари.
Гледам у Црна Гора, навиачиве отишле и на тренинг на репрезентацијава и напраеле одлична бакљада. А кј нас уништија све што е можно. ЖАЛНО!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Море да не е вмро да дели гратиси ни полупразен како вечерва нема да биде.Но со мала промена се би се сменило.Сепак македонската публика е желна за навивање.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Гледам у Црна Гора, навиачиве отишле и на тренинг на репрезентацијава и напраеле одлична бакљада. А кј нас уништија све што е можно. ЖАЛНО!
Црна Гора има одлични шанси за пласман на ЕП и нормално дека и е потребна подршка од навивачи, а ние се бориме со Ерменија и Андора за да не бидеме последно место, и треба да им се дај подршка на нашите репрезентативци? ...кога едноставно не не бива, нема ни атмосфера ..
И Хари не игра фудбал, играат тие што се на терен ;)
Сеа толку што ни се можностите никој не ни е крив...што не се вложува во спортот општо.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Црна Гора има одлични шанси за пласман на ЕП и нормално дека и е потребна подршка од навивачи, а ние се бориме со Ерменија и Андора за да не бидеме последно место, и треба да им се дај подршка на нашите репрезентативци? ...кога едноставно не не бива, нема ни атмосфера ..
И Хари не игра фудбал, играат тие што се на терен ;)
Сеа толку што ни се можностите никој не ни е крив...што не се вложува во спортот општо.
Ти ме заебаваш мене???? Хари не бил крив????
Ах океј, забраев...Бранко е крив што нема публика :):):)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Ти ме заебаваш мене???? Хари не бил крив????
Ах океј, забраев...Бранко е крив што нема публика :):):)
А мене како фан на Македонска репрезентација не треба да ме боли цеф кој раководи со фудбалот.
Ти си отиден да гледаш фудбал, а не криви дрини да исправаш.
Тоа што Пандев незнае да постигне гол, Хари е крив? Тоа што немаме фудбалски школи, Хари е крив?
Не дека го бранам Хари и тие што го раководат фудбалот, ама проблемот не е само во него ..

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Момци има ли уште карти ? може ли да се најде ? и каде

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.908
Поени од реакции
726
До пред 1 саат имаше останато уште малку карти за на сите трибини,незнам веќе дали има бидејќи имаше гужва пред билетарата.А имаше и некои луѓе вишок имаа препродаваа.

М

Мартин`

Гостин
Јас ќе одам така белким ќе има некоја карта или пак од препродавачи ќе фанам тоа е тоа :/

Kajgana Shop

На врв Bottom