- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Имаш бе на билетара не се сите продадени али што место ќе најдеш не знам.
Ке има сигурно на врата карти, не се продадени 33.000 карти, така да ке влезешМислиш дека ќе има ? да не испадне на крај џабе патот :/
Ако продава некој карти ПП!
Црна Гора има одлични шанси за пласман на ЕП и нормално дека и е потребна подршка од навивачи, а ние се бориме со Ерменија и Андора за да не бидеме последно место, и треба да им се дај подршка на нашите репрезентативци? ...кога едноставно не не бива, нема ни атмосфера ..Гледам у Црна Гора, навиачиве отишле и на тренинг на репрезентацијава и напраеле одлична бакљада. А кј нас уништија све што е можно. ЖАЛНО!
Ти ме заебаваш мене???? Хари не бил крив????Црна Гора има одлични шанси за пласман на ЕП и нормално дека и е потребна подршка од навивачи, а ние се бориме со Ерменија и Андора за да не бидеме последно место, и треба да им се дај подршка на нашите репрезентативци? ...кога едноставно не не бива, нема ни атмосфера ..
И Хари не игра фудбал, играат тие што се на терен
Сеа толку што ни се можностите никој не ни е крив...што не се вложува во спортот општо.
А мене како фан на Македонска репрезентација не треба да ме боли цеф кој раководи со фудбалот.Ти ме заебаваш мене???? Хари не бил крив????
Ах океј, забраев...Бранко е крив што нема публика![]()