Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали овој рутер одговара за кабелски интернет, и дали воопшто вреди за 2000 денари колку што е во АМЦ?
http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=010303010101&id=398
Или ако не овој, кој рутер би ми го препорачале? Интернетот е од Кејблтел.
Ако видиш во делот Application, прво има ADSL модем, и повеќе ме интересира да не има врска тоа што имам кабелски, а не ADSL интернет. Јас бидејќи не сум најзапознат со овие работи, најдобро да си прашам.Да го купиш...најголем зафат има (300Mbps). И јас за некое време ќе купувам пошто G рутер не ми брка работа. Многу слаб сигнал.
![]()
Ако видиш во делот Application, прво има ADSL модем, и повеќе ме интересира да не има врска тоа што имам кабелски, а не ADSL интернет. Јас бидејќи не сум најзапознат со овие работи, најдобро да си прашам.![]()
Баш тоа ме интересираше, бидејќи имам Трипл Плеј од Кејблтел, телефонија, интернет и телевизија. Ако те разбрав добро, апаратчево од Кејблтел го поврзувам со рутеров во ваков случај?Тоа е
Тоа е ако имаш телефонија + интернет .Кабелскиот оператор дава такви апаратчиња.
Рутерот си има WAN (Плав) порт.
Баш тоа ме интересираше, бидејќи имам Трипл Плеј од Кејблтел, телефонија, интернет и телевизија. Ако те разбрав добро, апаратчево од Кејблтел го поврзувам со рутеров во ваков случај?