Фан клуб: Бостон Селтикс

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
на мене уште сега ми недостигаат мечевите со Бостон, кој ќе чека до октомври :)

It's all about banner 18 !!!

In a shocking move at the trade deadline, Danny Ainge and the Celtics decided to part ways with their starting center, Kendrick Perkins, in order to solidify their talent on the wing. Perkins was traded to Oklahoma City, along with Nate Robinson, in exchange for Jeff Green, Nenad Krstic and the rights to a future Los Angeles Clippers first-round pick. Што е финтава со последново ако може некој да ми каже? :smir:
да ти кажам право, и јас незнам :pos:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
the rights to a future Los Angeles Clippers first-round pick - Епа сега од руки играчите тие шо се младинците да ги речам им го зимаме редот на Клиперси, значи ние си зимаме плус играч наместо нив во првите пикови и плус ние што ќе земеме нов некој и се надевам на некои добри играчи, а највеќе од се го посакувам Хаурад, да дојде типот и ќе правиме убиства по терените. I Bleed Green !!! :D

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

фала ти царе за се шо направи за Бостон (y) (иако беше само оваа сезона во Бостон)
човекот ојде во "Hall Of Fame"
респект за Шек

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107

фала ти царе за се шо направи за Бостон (y) (иако беше само оваа сезона во Бостон)
човекот ојде во "Hall Of Fame"
респект за Шек
Време е да одмори царот!!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Шек фала ти за се што проба да направиш за нашиот тим. Време ти е да настапиш на актерската сцена, ха!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

InSuLaNeR

Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Се разбира, но без Нејт Робинсон не е интересно треба и тој да му се придружи па да снимаат некој комедија филм !!! :D

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Почетничко е со слики е само, али добро е чим си го правел со ќеф.

InSuLaNeR

Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Браво браво како за почеток е супер, па да напраиш некој микс од 2011-2012 сезона :D

Kajgana Shop

На врв Bottom