Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Монтоливо и Аквилани се исто многу блиску до таа висина...

Монтоливо и Аквилани се исто многу блиску до таа висина...

Абе играат двајцата нешто иако не верувам да се овие 2 постојат 1500 играчи со таква структура ама може да земат некој 3,ај нека не изненадат позитивно!!
--- надополнето: May 30, 2011 11:54 PM ---
Плус
http://www.goal.com/en/news/11/tran...mparini-javier-pastore-can-leave-if-he-wants-

Нешто интересно xD

Алеги изјавил дека новиот играч од средниот ред е 1.83 метри висок и е со бујна коса. Имал добра градба на телото и добри нозе... WTF? http://www.acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=14453

http://en.wikipedia.org/wiki/Marek_Hamšík - ВИДЕТЕ ХАМШИК КОЛКУ Е ВИСОК!!! 1.83! :p

Исто и Lamela...
Додади ја тука и изјавата на Берлускони дека французин или аргентинец може да биде новото засилување.. исто така можел да игра и лево во средината за врска и понапред..
Се поклопуваат изјавите за Ламела што не мора да значи нешто.. Сепак добро е што има шпански пасош и не го загрозува non-Europian местото а и не е нешто претерано скап за разлика од Хамшик, Фабрегас и остали.
Лучо Гонзалес побарал трансфер од раководството на Марсеј - бевме поврзувани и со него претходно, одлично би се вклопил, штета што има 30 години.

Додади ја тука и изјавата на Берлускони дека французин или аргентинец може да биде новото засилување.. исто така можел да игра и лево во средината за врска и понапред..
Се поклопуваат изјавите за Ламела што не мора да значи нешто.. Сепак добро е што има шпански пасош и не го загрозува non-Europian местото а и не е нешто претерано скап за разлика од Хамшик, Фабрегас и остали.
Лучо Гонзалес побарал трансфер од раководството на Марсеј - бевме поврзувани и со него претходно, одлично би се вклопил, штета што има 30 години.

До курца мајора ако е скап, подобро е да биде скап. Не ги давам парите ја од џеб мој ! :)

Иначе ја ви кажав уште после купот дека имам некој филинг дека ќе го лапнемо Пасторе !

Ламела ќе го изедат во Итаљанска лига особено ако игра лефт мид. Хамшик би бил подобар за таа позиција или Швајнштајгер ама тешко да го земат него.

Дечки ако Галијани изјавил дека играчот е 1 87 бујна коса добри мускули 90 % е Пасторе http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Pastore еве подетален опис видите цела биографија :D.А ако го земат и Швајнштајгер како што се шпекулира тоа ќе биде...:cenzura::sneaky:

Уфф Швајни да дојди :D. Мојот омилен играч кој не игра во Милан :)

Денес му е роденден на ботот Бонера. Ај пријателе среќен нека ти е и како подарок за навивачите, да си одиш од Милан :)

А Робињо за локален бразилски медиум изјавил дека сеуште сме во преговори за Гансо... Ми иде да фрлам се преку кур и да не се замарам више со трансфери, па шо биде нека биде... Иначе Алегри изјавил дека е висок 183 а не 187 како некој погоре, а колку е точно ова, можно е и тој кур-ташак да си игра со новинарите... ма не се замарам више!

emgwu.jpg

Значи уште Швајнштајгер, Хамшик и Бејл останаа во игра.:ROFLMAO::LOL:

Belen Rodriguez on Allegri, who said he would like to have sex with her (not once but twice): "Allegri is handsome but I prefer Leonardo."

Belen_Rodriguez_007.jpg

Кој и да дојде од оние од лева страна задоволен... не дека нема да бидем задоволен ако дојде некој и од оние од десно :) само Акилани и Монтоливо да не дојдат! другото е добредојдено...

Никако давање Страсер и Емануелсон.
За Цеск можи Фламчо + 20-25м како шо кажа Nikac_Aerodrom.

Едит: Шо се случи со овај Констант? Во зимата бевме многу загреани за него
зошто на пример да не се дадат страсер и емануелсон? тапа се и двајцата... а емануелсон максимум што може да биде е да биде добра замена при бркање резултат да влегува во игра, ништо друго!

Е што се заебаваат сега и овие нека кажат име а не сантимерти ... :)
Инаку како што почнале не очекува доооолго лето полно со шпекулации и носење на класа играч во последниот ден од трансфер периодот ( Милан не е Милан ако не купи играч на 31Август )

зошто на пример да не се дадат страсер и емануелсон? тапа се и двајцата... а емануелсон максимум што може да биде е да биде добра замена при бркање резултат да влегува во игра, ништо друго!
Бидејќи има потенцијал и во двајцата. Шо сакаш ти да прават на 19-20 години? Да не сакаш да дадат по 15 гола во сезона? Од сите натпревари шо ги одиграа сезонава на сите беа супер. Емануелсон ти е неверојатен техничар кој за жал ретко добива шанса да игра, а Страсер ти е потенцијален најдобар деструктивец :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom