Erepublik - помогнете на еМакедонија

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39
сеуште не е баниран :)
само што правиме со аватариве...кај мене ништо не покажува...а и други се жалат..како што видов во citizen feed
Кај мене го дава аватарот а може и неш до нетот да е

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Ајде малку помош, пуштете една пратка од 30 оружја овде.

--- надополнето ---

ПС Ги враќам одма.:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ај прашање.
Ако еден “тенк“ во сите 12 (или колку и да се) рунди е прв по инфлуенс - зима 12 BH медали?

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Ај прашање.
Ако еден “тенк“ во сите 12 (или колку и да се) рунди е прв по инфлуенс - зима 12 BH медали?
Нормално се 8 рунди. И ако он има најголем инфлуенс од сите 8 добитници на BH медали, он зима еден BH медал (за таа неговата рунда кај шо напраил најголем инфлуенс) + уште еден медал - Campaign Hero. Значи 2 медала.

Иначе ова е јако:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Нормално се 8 рунди. И ако он има најголем инфлуенс од сите 8 добитници на BH медали, он зима еден BH медал (за таа неговата рунда кај шо напраил најголем инфлуенс) + уште еден медал - Campaign Hero. Значи 2 медала.

Иначе ова е јако:
Пер, идиотски е фактот шо НИКАД нема да можам да зеам BH медал пошо кај се сеа тие прејаки, па и да ги стигнам и они за тоа време ке играам и НОНСТОП ќе бидат пред мене и никад нема да зеам BH.
Боље да го напраат во своја лига (според EXP или нешо такво) да иам највеќе influence, па само првиот медал да ми дава злато а другите не.
Campaign Hero нон стоп да си дава злато, а Battle Hero еднаш.

Б

Бат Елохим

Гостин
Пер, идиотски е фактот шо НИКАД нема да можам да зеам BH медал пошо кај се сеа тие прејаки, па и да ги стигнам и они за тоа време ке играам и НОНСТОП ќе бидат пред мене и никад нема да зеам BH.
сеа удри дур се банирани :icon_lol:

М

Мартин`

Гостин
Боље да го напраат во своја лига (според EXP или нешо такво) да иам највеќе influence, па само првиот медал да ми дава злато а другите не.
Campaign Hero нон стоп да си дава злато, а Battle Hero еднаш.
Колку ти е максхит ? обично наутро има шанси да фанеш БХ пред смена на денот инаку тешко ..

На пример мене дури и ми се исплаќа да ловам БХ секој ден, помалце давам пари за храна и оружје а ми доаѓаат по 5 злато за медал. Околу 2 злато профит минимум, башка сега со ова 500 сила уште подобро.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Колку ти е максхит ? обично наутро има шанси да фанеш БХ пред смена на денот инаку тешко ..

На пример мене дури и ми се исплаќа да ловам БХ секој ден, помалце давам пари за храна и оружје а ми доаѓаат по 5 злато за медал. Околу 2 злато профит минимум, башка сега со ова 500 сила уште подобро.
Пер ја со 500 HP Сеа со голи раце праам ~4500 инфлуенс :)
Слаб сум али ми ја сфаќате поентата.
Ах да не ме банираа на времето ќе бев ко лазароса до сеа (пошо рамо до рамо му бев на времето)

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
За колку време ќе добијам Македонско државјанство?

Kajgana Shop

На врв Bottom