П
Паган-др
Гостин
Баг некој, грешка, врска неам шо е.
Кај мене го дава аватарот а може и неш до нетот да есеуште не е баниран
само што правиме со аватариве...кај мене ништо не покажува...а и други се жалат..како што видов во citizen feed
да да помислив и дека до нетот е...ама и други се пожалијаКај мене го дава аватарот а може и неш до нетот да е
Нормално се 8 рунди. И ако он има најголем инфлуенс од сите 8 добитници на BH медали, он зима еден BH медал (за таа неговата рунда кај шо напраил најголем инфлуенс) + уште еден медал - Campaign Hero. Значи 2 медала.Ај прашање.
Ако еден “тенк“ во сите 12 (или колку и да се) рунди е прв по инфлуенс - зима 12 BH медали?
Пер, идиотски е фактот шо НИКАД нема да можам да зеам BH медал пошо кај се сеа тие прејаки, па и да ги стигнам и они за тоа време ке играам и НОНСТОП ќе бидат пред мене и никад нема да зеам BH.Нормално се 8 рунди. И ако он има најголем инфлуенс од сите 8 добитници на BH медали, он зима еден BH медал (за таа неговата рунда кај шо напраил најголем инфлуенс) + уште еден медал - Campaign Hero. Значи 2 медала.
Иначе ова е јако:
сеа удри дур се банираниПер, идиотски е фактот шо НИКАД нема да можам да зеам BH медал пошо кај се сеа тие прејаки, па и да ги стигнам и они за тоа време ке играам и НОНСТОП ќе бидат пред мене и никад нема да зеам BH.
Колку ти е максхит ? обично наутро има шанси да фанеш БХ пред смена на денот инаку тешко ..Пер, идиотски е фактот шо НИКАД нема да можам да зеам BH медал пошо кај се сеа тие прејаки, па и да ги стигнам и они за тоа време ке играам и НОНСТОП ќе бидат пред мене и никад нема да зеам BH.
Боље да го напраат во своја лига (според EXP или нешо такво) да иам највеќе influence, па само првиот медал да ми дава злато а другите не.
Campaign Hero нон стоп да си дава злато, а Battle Hero еднаш.
Пер ја со 500 HP Сеа со голи раце праам ~4500 инфлуенсКолку ти е максхит ? обично наутро има шанси да фанеш БХ пред смена на денот инаку тешко ..
На пример мене дури и ми се исплаќа да ловам БХ секој ден, помалце давам пари за храна и оружје а ми доаѓаат по 5 злато за медал. Околу 2 злато профит минимум, башка сега со ова 500 сила уште подобро.
Чекај малку де. За се` си има процедура.За колку време ќе добијам Македонско државјанство?
Ако уште немаш добиено државјанство кажи ќе ти одобрам јасЗа колку време ќе добијам Македонско државјанство?