Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Како да направам да не ми стигнува ништо на e-mailot ништо од фејсбукот т.е. некој ако ми коментира,прате порака или нешто ми стигнува на маилот и се пренатрупува немам никаква прегледност.... ?

Епа замислете си како е 600 милиони и повеќе да имаат по 150 + слики во албум, рачунајте колку терабајти се тоа. Бендвитот сигурно е над милиони терабајти што пак не е доволно и серверите преоптеретени се и многу други багови има... Ах тие времиња коа само квизови имаше на фб :)

Како да направам да не ми стигнува ништо на e-mailot ништо од фејсбукот т.е. некој ако ми коментира,прате порака или нешто ми стигнува на маилот и се пренатрупува немам никаква прегледност.... ?
горе десно account, account settings, notifications
и тука имаш да си штиклираш што сакаш, што не сакаш да ти стига на mail

како што ти кажа Anon, или па можеш...да си направиш посебен маил кој што ќе го користиш за профилот на фејсбук, јас така направив..приватниот ми е друг.....а овој на фејсбук си е посебен...и бришам се и сешто еднаш неделно..
ако користиш ист маил за се...имаш голема можност да не најдеш некоја порака што ти треба...или да ја избришеш по грешка

Како може да се избрише целиот Ѕид на фејсбук, или да се избрише ѕидот до некоја си дата или да се избришат сите заеднички активности со одредена личност без да се брише едно по едно?
Однапред Благодарам

како можам да го сменам името
никако нејќе да се смени

како можам да го сменам името
никако нејќе да се смени

или имаш сменето имиња повеќе од дозволеното или саканото име не ти го дозволуваат...мене така ми правеше...ама по еден ден ми одобруваше промена на име

--- надополнето ---

Како може да се избрише целиот Ѕид на фејсбук, или да се избрише ѕидот до некоја си дата или да се избришат сите заеднички активности со одредена личност без да се брише едно по едно?
Однапред Благодарам

цел ѕид на фејсбук неможеш да го избришиш...мислам дека се прави никој да не ти го гледа :)
не можеш ни да го избришеш наеднаш до некоја дата......можеш објава по објава.
сите заеднички активност неможеш :) тоа е по новиот фејсбук :) можеш да ги избришеш само ако ја избришеш личноста од пријатели :) па сега ти види :)

FaceBook проблем?

Здраво,

Имам еден проблем на FaceBook, сите разговори што ги водам на чет ми се снимаат како приватни пораки така да делот кај пораките ми е цело време полн. Дали некој го има истиов проблем и како се исклучува ова?

А и како се уклучува????

Нема исклучување, ке го трпиш :toe:

Тоа требало да мислиш уше пред да го активираш апдејтот. Јас на пример немам и ми есупер, оти стварно еглупо некој случајно ако ти отвори и да ти прочита што си чатувал ти со некој....

Тоа требало да мислиш уше пред да го активираш апдејтот. Јас на пример немам и ми есупер, оти стварно еглупо некој случајно ако ти отвори и да ти прочита што си чатувал ти со некој....

А да не знаеш како се уклучува иначе? :uvo:

не се радувајте, ќе ви се смени на сите, порано или подоцна....

Пати. ТОЛКАВА тема имаш за фејсбук, но не! Ти мораше да отвориш нова тема!
И токму поради тоа нечитање и непретпазливост ти се случуваат проблемите.

Имам многу голем Фејбук проблем...
Да почнеме од прва...(иначе ова се случува се на Гугл Кром Google Chrome )
1.Прво Четот не ми работи...значи онлајн сум се гледа нели пишува бројка на онлајн пријатели ама кога стискам да се појави листата НИШТО се излегува...и не можам да пишам на никој
2.Горе во Search кога пробувам некој да барам кога ги пишувам буквите се сиви...(не се црни како обично ) и исто тоа се случува кога пишам коментари (буквите се сиви) и не се објавуват коментарите.
3.Кога ке одам на некој на неговиот профил и одам Send a message ништо не излегува...
4.Кога гледам имам известувања ги кликам и ништо не излегува...пробувам 2 ,3 пати набрзина да кликнам и оди на посебна страна со сите Известувања на едно место(не е како обично нели само стиснеш и ти излегува прозорецот )

Ако знае некој нешто или некој ако го имал овој проблем па го решил ви се молам кажете ми !! зошто вака не бидува ! :((

ФАЛА ОДНАПРЕД!!

Имам многу голем Фејбук проблем...
Да почнеме од прва...(иначе ова се случува се на Гугл Кром Google Chrome )
1.Прво Четот не ми работи...значи онлајн сум се гледа нели пишува бројка на онлајн пријатели ама кога стискам да се појави листата НИШТО се излегува...и не можам да пишам на никој
2.Горе во Search кога пробувам некој да барам кога ги пишувам буквите се сиви...(не се црни како обично ) и исто тоа се случува кога пишам коментари (буквите се сиви) и не се објавуват коментарите.
3.Кога ке одам на некој на неговиот профил и одам Send a message ништо не излегува...
4.Кога гледам имам известувања ги кликам и ништо не излегува...пробувам 2 ,3 пати набрзина да кликнам и оди на посебна страна со сите Известувања на едно место(не е како обично нели само стиснеш и ти излегува прозорецот )

Ако знае некој нешто или некој ако го имал овој проблем па го решил ви се молам кажете ми !! зошто вака не бидува ! :((

ФАЛА ОДНАПРЕД!!
епа тоа ти е до нетот нишо друго не е после први се ке биде у ред :)

Само на Хром ова? Ако е само на него - преинсталирај го Хром и толку.....

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom