П
Пепси_
Гостин
Како да направам да не ми стигнува ништо на e-mailot ништо од фејсбукот т.е. некој ако ми коментира,прате порака или нешто ми стигнува на маилот и се пренатрупува немам никаква прегледност.... ?
горе десно account, account settings, notificationsКако да направам да не ми стигнува ништо на e-mailot ништо од фејсбукот т.е. некој ако ми коментира,прате порака или нешто ми стигнува на маилот и се пренатрупува немам никаква прегледност.... ?
или имаш сменето имиња повеќе од дозволеното или саканото име не ти го дозволуваат...мене така ми правеше...ама по еден ден ми одобруваше промена на имекако можам да го сменам името
никако нејќе да се смени
цел ѕид на фејсбук неможеш да го избришиш...мислам дека се прави никој да не ти го гледаКако може да се избрише целиот Ѕид на фејсбук, или да се избрише ѕидот до некоја си дата или да се избришат сите заеднички активности со одредена личност без да се брише едно по едно?
Однапред Благодарам
А да не знаеш како се уклучува иначе? :uvo:Нема исклучување, ке го трпиш
Тоа требало да мислиш уше пред да го активираш апдејтот. Јас на пример немам и ми есупер, оти стварно еглупо некој случајно ако ти отвори и да ти прочита што си чатувал ти со некој....
Нема исклучување, ке го трпиш
Тоа требало да мислиш уше пред да го активираш апдејтот. Јас на пример немам и ми есупер, оти стварно еглупо некој случајно ако ти отвори и да ти прочита што си чатувал ти со некој....
епа тоа ти е до нетот нишо друго не е после први се ке биде у редИмам многу голем Фејбук проблем...
Да почнеме од прва...(иначе ова се случува се на Гугл Кром Google Chrome )
1.Прво Четот не ми работи...значи онлајн сум се гледа нели пишува бројка на онлајн пријатели ама кога стискам да се појави листата НИШТО се излегува...и не можам да пишам на никој
2.Горе во Search кога пробувам некој да барам кога ги пишувам буквите се сиви...(не се црни како обично ) и исто тоа се случува кога пишам коментари (буквите се сиви) и не се објавуват коментарите.
3.Кога ке одам на некој на неговиот профил и одам Send a message ништо не излегува...
4.Кога гледам имам известувања ги кликам и ништо не излегува...пробувам 2 ,3 пати набрзина да кликнам и оди на посебна страна со сите Известувања на едно место(не е како обично нели само стиснеш и ти излегува прозорецот )
Ако знае некој нешто или некој ако го имал овој проблем па го решил ви се молам кажете ми !! зошто вака не бидува ! (
ФАЛА ОДНАПРЕД!!