MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
Ич :smir:Не е лесно да си женско ... :nesvest:
Ич :smir:Не е лесно да си женско ... :nesvest:
Аааа еве еден совесен дечко се сочуствува со нас а ѓаол еНе е лесно да си женско ... :nesvest:
А едно прашање само.
Колку време трае тоа чудо ?:wink:
Тоа чудо трае кај секоја жена/девојка различно... од 3 до 9, 10 дена така е ми се чини...
Епа тешко е , знаеш како викаат старите, кога се раѓа женско и стреите плачат! , така ти е тоа, мислам дека ретко која има 10 дена претежно се до 7..(Мене ми треа 4)ЛООООЛ, 10 дена секој месец.
Богами тешко е да си женско, а не јас се жалам оти треба 2 пати во неделата да се избричам.
епа ако неќеш да пиеш кетонал...трпи си болки и паѓај во несвест:smir:Inaku mi prepisaa KETONAL???? sto se nemam napieno ni 1 bidejki se premnogu stetni za se,a nikakvo drugo apce ne mi pomaga...
Fala na sovetot bas k probam naredeen pat:smir:епа ако неќеш да пиеш кетонал...трпи си болки и паѓај во несвест:smir:
не е штетен многу кетоналот, ке си земеш од послабите и секогаш пред да пиеш ке јадеш и нема да ти наштетат
јас пијам обавезно првиот ден по 2-3 кетонала..ако не пиев несакам да помислам што би ми се случувало и какви болки би имала:nesum:
Кетонал го земаш за спазми?!епа ако неќеш да пиеш кетонал...трпи си болки и паѓај во несвест:smir:
не е штетен многу кетоналот, ке си земеш од послабите и секогаш пред да пиеш ке јадеш и нема да ти наштетат
јас пијам обавезно првиот ден по 2-3 кетонала..ако не пиев несакам да помислам што би ми се случувало и какви болки би имала:nesum: