P
Princ
Гостин
Што и да не прави тоа нас, потполно исто гомно ве прави и вас. Затоа не се трудете да ми продавате муда за бубрези, и не ми глобализирајте. Ако имате нешто против према некој конкретно, индивидуа, повелете (или не), а Албанците затоашто се тепаат по протести се племе колку што се и Македонците, бидејќи и овие вториве во многу наврати се имаат тепано. Сите се тепаат на протести. И Грци, и Германци... Такви се (повеќето) протестите, јебига, никој од ќејф не излегува на протест. Освен хомосексуалците.А се тепаат луѓе затоа што се за градење на црква на Кале?
Што ве прави тоа вас? Хипокритици?
1. последно мислење имам избришано вчера во 21:17, она мислење што си го пишал пред "саат време" не ќе си го пишал пред саат време. Ниту пак сум бришел/чистел пред саат време.Веќе постирав на темава пред саат време, гледам дека е исчистена, Принц дали ќе сакаш да образложиш дали членот redblackarmy е баниран за неговите постови и неговиот говор на омраза, ако не, дали тогаш ти како Модератор имаш право да бришеш постови за да заштитиш одредени членови од банирање?
2. redblackarmy не е баниран за неговите постови и неговиот говор на омраза бидејќи јас немам видено негов пост со таква содржина. Ако ти имаш видено, слободно кликни на "пријави мислење" до постот. 15 души ќе го добијат тој мејл, веројатно барем еден од нив (нас) ќе реагира и ќе превземе мерки против него, секако ако има потреба, не дека тебе така ти се сака.