Повредени 15 полицајци и шестмина цивили во немирите во Приштина

P

Princ

Гостин
А се тепаат луѓе затоа што се за градење на црква на Кале?

Што ве прави тоа вас? Хипокритици?
Што и да не прави тоа нас, потполно исто гомно ве прави и вас. Затоа не се трудете да ми продавате муда за бубрези, и не ми глобализирајте. Ако имате нешто против према некој конкретно, индивидуа, повелете (или не), а Албанците затоашто се тепаат по протести се племе колку што се и Македонците, бидејќи и овие вториве во многу наврати се имаат тепано. Сите се тепаат на протести. И Грци, и Германци... Такви се (повеќето) протестите, јебига, никој од ќејф не излегува на протест. Освен хомосексуалците.

Веќе постирав на темава пред саат време, гледам дека е исчистена, Принц дали ќе сакаш да образложиш дали членот redblackarmy е баниран за неговите постови и неговиот говор на омраза, ако не, дали тогаш ти како Модератор имаш право да бришеш постови за да заштитиш одредени членови од банирање?
1. последно мислење имам избришано вчера во 21:17, она мислење што си го пишал пред "саат време" не ќе си го пишал пред саат време. Ниту пак сум бришел/чистел пред саат време.
2. redblackarmy не е баниран за неговите постови и неговиот говор на омраза бидејќи јас немам видено негов пост со таква содржина. Ако ти имаш видено, слободно кликни на "пријави мислење" до постот. 15 души ќе го добијат тој мејл, веројатно барем еден од нив (нас) ќе реагира и ќе превземе мерки против него, секако ако има потреба, не дека тебе така ти се сака.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Сите заборавате една работа, на Европа не и се потребни муслимански држави.Зашто Турција има проблем со членството во ЕУ?Зошто дозволија најголемиот геноцид да се случи на муслиманите во Босна?
Така и со Косово ќе биде држ'недај до бескрај.
Муслиманите се лоша приказна во Европа и тоа сите многу добро го знаат.
Без разлика дали на некој му се свиѓа или не Косово никад нема да биде држава па и самата Европа е поделена за ова прашање и тоа намерно да изиграва добар и лош џандар.
Само мали деца веруваат во овие глупости за Косовската држава.Не поради тоа дека имам нешто против Косово, него ќе си маваат курташак со нив исто како со нас и регионот никогаш нема да биде стабилен.
Тоа е нашата балканска судбина.
Точно само што сите на форумов и Албанци и Македонци сме глупи и не разбираме дека на западњаците им служиме како експеримент за дестабилизација и за нови фронтови. 1995 НАТО ќутеше и го надгледуваше геноцидот во Сребреница, иако пред тоа ја бомбардираа и им овозможија слободен премин на исламките платеници, потоа Босанските муслимани очекуваа дека западните земји ќе го спречат геноцидот врз нив но се случи они да го подржат Ратко Младиќ во намерата да ги исколе босаниците. Истото е и кај нас 2004 Буш ја призна Македонија, а демократите сакаа да го поништат тоа а и едните и другите заедно работат само пред јавноста се непријатели. Така е и со Косово прво ги подржуваа, сега им ги откриваат злоделата на УЧК, кои предтоа ги криеја, а зашто затоа што почнуваат веќе да не им користат. Само што ние нема да разбереме дека додека ние се мразиме и се занимаваме со национализам некој си гледа сеир од страна, само што ако почне војна недај боже некој ќе загине дали вие, ние или некој близок ваш/наш роднина а нашите мајки ќе бидат завиени во црно и бело. Затоа смирете ги страстите не давајте некој да се сити на вашата омраза.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ne znam zasto otvorivte vakva tema koga nema diskutanti koi mozat da kazuvaat nesto razumno tuku samo navreduvaat TOTALNO MRDNATI :jaj: POZZ

V

viktora

Гостин
Ne znam zasto otvorivte vakva tema koga nema diskutanti koi mozat da kazuvaat nesto razumno tuku samo navreduvaat TOTALNO MRDNATI :jaj: POZZ
Па ај кажи ти нешто разумно можи?Паметен дечко си ај кажи некоја мудра реченица а не да вреѓаш.

С

Спенсер

Гостин
Не верував дека ќе го кажам ова... ама паметен заклучок си пишал :) Не дека нема дискутанти,али која и да е тема,во која ќе се чепне ова прашање,се заклучува :)

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Јас мислам дека нама иднина за Косово, таму секогаш ќе постои проблемите, дур не се реши спорот со србите...

Член од
1 март 2011
Мислења
30
Поени од реакции
1
И ние имаме преговори за промена на името со Грција, ама тоа не значи дека ќе се смени името. Зошто преговараме ќе оставам настрана (хинт-хинг, притисок/барање од МЗ), ама ете, преговараме.
Така нешто може и Косоварите. Преговорите зошто едните или другите преговараат може да ни се различни, ама суштината е таа.
Не може да ги мешаме преговорите наши со Грција и оние на Косово со Србија.Правото на протест е легитимно но не постои право на насилство.Тие преговори се прифатени и од косовските власти и од српските.Па тој кој ја посетил Приштина сигурно бил поканет.Сигурно не дошол самоволно.Ние можеме да се расправаме овде цел месец а како што гледам и темава може да замине во ќорсокак но не знаеме за што се преговара.Сигурно тие договори биле порано договорени па сега е ред и да се одржат и завршат.Сигурно и србите имаат некои с-ки за кои мислат дека треба да се разговара.

С

Спенсер

Гостин
Јас мислам дека нама иднина за Косово, таму секогаш ќе постои проблемите, дур не се реши спорот со србите...
Знаеш што е единствено решение???

пушката и до крај,дур не ги снема едните (било кои) . ко преживи-причаче :)

крај на приказната.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Знаеш што е единствено решение???

пушката и до крај,дур не ги снема едните (било кои) . ко преживи-причаче :)

крај на приказната.
Neka se trgnat nato od Kosovo ce go ima i toa, se dodeka se tamu ce diktiraat sto da se pravi a sto da ne se pravi. A degenive sto protestiraat zaboravaat deka taa sredba e dogovorena od istite onie sto gi izbrkaa srbite i im ja dodelija zemjata!

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Косово дур не стане членка на Обединети Нации, нема шанси да биде држава..

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.004
Поени од реакции
83.388
Косово дур не стане членка на Обединети Нации, нема шанси да биде држава..
Има држави кои не се членки на ООН.
Но, секако дека заокружувањето на процесот на независност оди преку ООН.

Kajgana Shop

На врв Bottom