Судниот ден - 21 мај, 2011?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во колку саат почнува? Да знам да не ме фати на спиење

Тик так тик такккккк, д клок ис тикинг:)

еј!почна да ми се тресе во гаки ,ке биде нешто луге чувајте се................

Да се пофалам штотуку две цури ми пружија оралка не сакале да умрат без да пробаат тоа.Апел уште еднаш до сите невини пишмани ќе си бидите ако умрите нее*ани.

12 casot pomina, vesterkata ja nema...

Според предвидувањето тоа треба да случи на 21 мај што значи штотуку почна денот, утре вечер во 00:00 ќе заврши да се стрпиме до тогаш :)
ПС И камења да почнат да паѓаат останувам скептик дека ќе биде крајот на светот. Крајот на светот никој не знае кога ќе биде но некогаш мора да биде ништо не е вечно.

Барем пред сесија да беше крајов мме, вака на средина, катастрофа, ќе ме снема а не знам услов дали сум фатила :/

Глупости, еве ништо не се деси веќе пола саат.
Carry on...

Според предвидувањето тоа треба да случи на 21 мај што значи штотуку почна денот, утре вечер во 00:00 ќе заврши да се стрпиме до тогаш :)
ПС И камења да почнат да паѓаат останувам скептик дека ќе биде крајот на светот. Крајот на светот никој не знае кога ќе биде но некогаш мора да биде ништо не е вечно.
фантазиа.

Имам испити неположено бе, услов треба да фаќам...:( нееееееееее

Да се пофалам штотуку две цури ми пружија оралка не сакале да умрат без да пробаат тоа.Апел уште еднаш до сите невини пишмани ќе си бидите ако умрите нее*ани.
абе колега и ти си направи филм со темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom