A
Alexander Nevsky
Гостин
Унитед нема да загуби.Фергусон ако треба копачки ќе облече ама нема да остави да изгуби титула...
Да си жив и здрав, се кажа со овој муабет.Унитед нема да загуби.Фергусон ако треба копачки ќе облече ама нема да остави да изгуби титула...
Оптимистички аватар, а ептен песимистички коментар.:nenene:Унитед нема да загуби.Фергусон ако треба копачки ќе облече ама нема да остави да изгуби титула...
Не дека сум песимист.Аватарот ми е во глобала за целиот клуб. Но реално гледам на моменталната ситуација.Челзи го нема потребното за да освои титула,нема нешто што би изненадило.Освен Торес да распуца ама и тоа ми е сцајанц фиктион во моментов со Анчелоти на клупа:tv:Оптимистички аватар, а ептен песимистички коментар.:nenene:
Иначе, неам многу англиски натпревари изгледано сезонава, ама чим дошло толку густо за титула, си викам нема да го пропуштам овај.
Би сакал да гледам дуел достоен на ситуацијата, буквално со Се во него. Останува да видиме.
Е да си ми жива и здрава за муабетов.Мене повеќе страв ми е од Дрогба отколку од Торес