Power Balance Bracellets

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.330
Поени од реакции
291
Па,за сите оние кои не се запознаени....
Power Balance Bracellets се алки кои помагаат во достигнувањето на максимумот на своето тело,односно својата максимална енергија,сила и флексибилност.патем изгледаат вака:
power+balance+bracelet.jpg
Јас дома имам 3(плава,портокалова и проѕирна) и гледам дека во Скопјево многу луѓе ги носта,па затоа сакам да ве прашам дали мислите дека функционираат...или се фејк и перална за пари?

Јас мислам дека е чиста психа ова.

Другар мој од школо има ваква црна и стално ја носи , се зачудив кога ми кажа каква функција има ама кога пробав цела теорија падна у вода ..

Работат со фора.
1. Ставаш
2. Нема ефект
3. Се курчиш пошо си фрлил пари а нема е фект
4. ^ thus работат

нешо као семки од јаболки за памет
едит: и да, ефект се пишува “е фект“...сите шо си помисливте другше, преполагајте матура

Sex bracelets!

Jelly-Bracelets.JPG

Бидете храбри и авантуристи и носете ги овие белегзии! Секоја боја има свое значење и онај што ќе ти ја скини белегзијата во зависност од бојата ќе треба да направи нешто!

Жолта - гушкање
Портокалева - бакнеж
Зелена и сина - орален секс
Црна - секс!
И многу други!

....For real man.

Sex bracelets!

Jelly-Bracelets.JPG

Бидете храбри и авантуристи и носете ги овие белегзии! Секоја боја има свое значење и онај што ќе ти ја скини белегзијата во зависност од бојата ќе треба да направи нешто!

Жолта - гушкање
Портокалева - бакнеж
Зелена и сина - орален секс
Црна - секс!
И многу други!

....For real man.

Алки за штедење на енергија!

images

Кога ги носите, вие не трошите енергија!
Штеди до 100 проценти од енергијата на вашите раце!

Во 1 боја - металик.

Може да се носат на 2 начина. Од напред, каде што се зголемува либидото или пак од позади за лечење на хемороиди.

Дури и познатите ги носат.

images

Многу сум задоволен.

За само 1 прекршок!

мислам дека ова е мижи да ти баам. на кој начин работат како помагаат?

^ епа јас велам no pain no gain... ова е исто ко да веруваш дека дедо мраз постои

А и богами скапи се, пред година дена порачав брејслет од Швајцарија .. коштаа 55 евра

бтв и Кристијано Роналдо носи "Power Balance Bracellets "

Back
На врв Bottom