Никој не сака да биде гинеколог во Шуто Оризари

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Се мислев кај да ја ставам, ама најлогично ми е овдека :pos:

Никој не сака да биде гинеколог во Шутка. Со години околу 10.000 жени се принудени да одат на преглед во друга општина каде има гинеколошка ординација.

Министерот за здравство вели дека постојано биле објавувани огласи, но гинеколозите не биле заинтересирани да работат во Шуто Оризари.

http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/nikoj-ne-saka-da-bide-ginekolog-vo-shuto-orizari

Зашто никој да нејќе :nesum:

Освен што е црно.
imgres
pussy-demotivational-poster-1219733.jpg

Баш за смеење работава -.-
Па уште девојче ја отворило темава, пошо нели девојчињата не знаат шо се тоа гинеколошки проблеми -.-

^ Не е баш девојче, али океј.
@ Цитро- без дискриминација, али миризбата си го прави своетo, од далеку се секава :)
Не дека нема наши шо се полоши, али ај да се браниме, нели братство и единство :pos:

По муабетот на татко ми со еден гинеколог кој пред 5-6 години бил на замена во Шуто Оризари чисто се сомневам дека некој би прифатил. Ако навлезам у детаљи и бан ќе добијам. Стварно језиви ствари се дешавале.

По муабетот на татко ми со еден гинеколог кој пред 5-6 години бил на замена во Шуто Оризари чисто се сомневам дека некој би прифатил. Ако навлезам у детаљи и бан ќе добијам. Стварно језиви ствари се дешавале.

баш навлези. страшно ме интересира шо се дешавало.

Баш за смеење работава -.-
Па уште девојче ја отворило темава, пошо нели девојчињата не знаат шо се тоа гинеколошки проблеми -.-

Гарант компјутерот му е укочен на www.sitel.com.mk да не пропушти нешто од телевизорот. Плус во споменарот,во делот мојот идол има запишано : Латас.
И секако има карактеристики на пичкица, јавно рече дека ќе се банира на пораз на Лион и до ден денес буричка по гинеколози во Шутка. Уста рекла уста порекла или во превод на нашки пичка во душа.
Веста е смешна оти илјадниците кој ги изнапикаа со партиска книшка овој месец се специјална група на луѓе и кралска крв и они работат само онаму каде сакаат. Не се будали за парите од даноците да работат во Шутка,кога можат 50 кафиња на ден да пијат во клиника и да ти се дерат како на говедо. Де те молам Магде контролирај се.

баш навлези. страшно ме интересира шо се дешавало.

Инфекција на површинскиот дел на вагината добила некоја и не знаела што е, оставила така. После 3-4 дена почнало да ја чеша ептен и со тоа ја разранила изгледа. Таа раничка била доволно голема за да ја полази мува или нешто, не знам и да и искочат бели црви :/ Онака, само да смрди било премија. Секакви доаѓале. Кламидија било и нормална работа хаха.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom