Среќен роденден Красулка!

Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден и се најубаво во животот !

Среќен Роденден и се најдобро ;)

Држ една најгоооооооооооолема кајганска честитка за среќен роденден :pipi:

1177575107-6df866557acf5b2271efaac441e4a78a.jpg

44.jpg
( второво е торта да си знаеш)

Е сега, ја ти посакувам да ти се исполнат незамисливо убави работи (џабе мислиш не можеш да си ги замислиш, тоа е.) И стварно би сакала да бидеш задоволна и задоволена во секој поглед :back:
Што е до задачите и обврските кои неминовно ти следат мора да ги завршиш следниве: да пиеш кафе со мене, Мими и Алек на обала во Солун, (по можност најскапото од Старбакс, накнадно ќе се договориме кој ќе части), еден цел ден заедно (се имам испланирано ич да не се секираш), и барем уште 5 пати да дојдеш со мене во Маракана (знам дека ти се бендисува, и по можност без брусалици овој пат:kesa:), да се тепаме дали јас тебе или ти мене или ние Мими да ја возиме со кола ( уште сега знам дека ти ќе возиш поубава кола имаш од мене) и ова лето да не ми дојдеш во дуплексот во Охрид на пола саат пред заминување и да збориме со 300 на саат за да си докажеме ( туку да се сончаме заедно на плажа барем 10 пати и ја да се срамам пошо изгледам огромно до тебе)
Епа тоа е тоа, тоа се бара, ајт сега трк да планираш се за утре :vozbud:

Среќен роденден!

Среќен роденден и се што посакуваш да ти се исполни :back:

CK-215.jpg

Точно е 06:15. Шејм он ју, цела ноќ се мачеле со тебе :)

Него, не знам зашто подвлечени ми се буквите, али мање-више битно тоа, битното е што тебе ти е роденден, нели? Епа, пошто веќе ти посакаа се што може да ти се посака, јас само да повторам, значи: многу среќа, успех, љубов, смеење, положени испити по чат-пат некој колоквиум, помалце злобни погледи :icon_lol: , помалце кладби со мене и... и... и... тоа бе, другото замисли си го самата :smir:

За малце ќе заборавев, фала за црвената репутација од прееска, ит минс а лот ту ми :)

(знам дека некој го постави ова погоре, али морам и јас)

Глеаш дека не се зезам, и не сум ироничен/циничен, а а а а а? :)

И да, сега видов дека уствари не е 6 и 15, туку 15 за 6. Стјупид ми... (занемари го она погоре точно е 6:15, тогаш требаше да биде ова испратено, али кога видов дека скроз сум утнал, немаше смисла да чекам уште)

Срејчен роденден, голема да раснеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom