Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Како за телевизија, Телма си фура прилично ха-це. Само нека продолжат така.

Одлични вести.

Уште бранче пуноглавецот да го избркаат и топ.

:tv:

Одлично за Телма, навистина докажа дека може да бидеш надвор од турско-венецуелско-хрватско-српско-индиско срање и да успееш.
Уште само да земат и ХД опрема и да се опнат на сателит и нема да има подобра телевизија на оваа територија.
п.с. не се сеќавам дали имаа поддршка за 16:9 формат.

Телма се најкултурна телевизија во земјава. Издржаа и не даваа никаква латино, турска или индиска сапуница. Браос.
Darkie си подзабораил троа на времето коа даваа португалски серии за Јужна Америка во 19-20 век.
Како и да е, Телма покрај Алфа е едина причина што НЕКАД го вклучувам тв приемникот. Но ваквиот бум ми е троа сомнителен. Ама ако останат такви какви се (политички), секоја чест.
Објективност на ниво.

Darkie си подзабораил троа на времето коа даваа португалски серии за Јужна Америка во 19-20 век.
Како и да е, Телма покрај Алфа е едина причина што НЕКАД го вклучувам тв приемникот. Но ваквиот бум ми е троа сомнителен. Ама ако останат такви какви се (политички), секоја чест.
Објективност на ниво.

Ееееј ми текнува на тие. Нешто Земја се викаше едната. Али и ми текнува дека немаше плачипички, слепи девојки, романтични амигоси, лоши сваќи, доктори и попови во сериите. Тро покултурни беа од другиве што зборат со свртен грб со соговорникот.

А за тоа политиката...Хмм, слушнав информации дека Телма малце свртела кон една политичка страна периодов. Ама зашто не гледам вести на телевизииве - не знам точно.

Секако дека немаше такви работи, сериите беа бразилски. Не знам зошто не даваат такви серии повеќе.

najdobra televiza po mene vo Makedonija naj objektivna dobra programa i filmska i sekakva posebno mi se dopagja emisijata so Elena Stojanoska epten e slatka i ubava :smir:

А за тоа политиката...Хмм, слушнав информации дека Телма малце свртела кон една политичка страна периодов. Ама зашто не гледам вести на телевизииве - не знам точно.
Јас па одамна мислам дека се ЛДП, поврзани со Макпетрол :tv:
Иначе ок е Телма, али мразам телевизија и ја поштуем само дека иде Calcio редовно, и така имам слушнато вести на полувреме, а како некој погоре што кажа, браво што не пренесуваат лични ставови на новинарите, него чиста информација што се десило, ретка неутралност

Убав фидбек за серииве, а ?

До сега ја вртев само ради Серија А ..

Фактот што сите се радуваат на новата програмска шема на Телма е редок доказ дека кичот не не дотепал сосема. Браво за уредниците кои не кокетираат со една огромна маса на луѓе кои кај нас следат се што е шпанска и турска серија. Јас секако Хаус ќе го гледам на Телма.

Телма се најкултурна телевизија во земјава. Издржаа и не даваа никаква латино, турска или индиска сапуница. Браос.

Точно.Оригинални и не се копираат еден од друг како овие тнр. (шпанско-индиско-турски) телевизии.И Серија А секој викенд. 5 * * * * *

Одлични вести.

Уште бранче пуноглавецот да го избркаат и топ.

:tv:

1242032359_haters-gonna-hate.gif

Сеа уште Farscape да ја даат, quantum leap, и The Outter Limits, ја не верувам дека би го напуштил телевизорот:-)

Porano ja gleav radi dve serii : Nedopirlivi i Twilight zone ako im tekne pak da gi zbrcat da se potsetam ke bide na arno :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom