NaughtyByNature
Y Child
- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 423
- Поени од реакции
- 427
Како за телевизија, Телма си фура прилично ха-це. Само нека продолжат така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам дека нема да згрешат ко Канал 5 и да ја дадат од прва сезона без мини сериите претходно.Battlestar Galactica PA toa se barase be !!!!!!!!!!!!
Darkie си подзабораил троа на времето коа даваа португалски серии за Јужна Америка во 19-20 век.Телма се најкултурна телевизија во земјава. Издржаа и не даваа никаква латино, турска или индиска сапуница. Браос.
Darkie си подзабораил троа на времето коа даваа португалски серии за Јужна Америка во 19-20 век.
Како и да е, Телма покрај Алфа е едина причина што НЕКАД го вклучувам тв приемникот. Но ваквиот бум ми е троа сомнителен. Ама ако останат такви какви се (политички), секоја чест.
Објективност на ниво.
Јас па одамна мислам дека се ЛДП, поврзани со Макпетрол :tv:А за тоа политиката...Хмм, слушнав информации дека Телма малце свртела кон една политичка страна периодов. Ама зашто не гледам вести на телевизииве - не знам точно.
Телма се најкултурна телевизија во земјава. Издржаа и не даваа никаква латино, турска или индиска сапуница. Браос.
Одлични вести.
Уште бранче пуноглавецот да го избркаат и топ.
:tv: