,,Наша Македонија,, - најнов предлог за името

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Овие ни играат на психа за да се откажеме од споров веќе еднаш.

Овие ни играат на психа за да се откажеме од споров веќе еднаш.

Мене обратно ми реагира... баш сакам што подолго да трае да видам колку можат да се креативни. :pos:

Другите ќе не викаат Ваша Македонија. Или пак Нивна Македонија

Е и мене ми беше тоа муабетот... :pos: Овие околу нас одвај чекаат, со гордост има да не викаат Наша Македонија. :pos:

i_dont_even_cat.jpg

Е и мене ми беше тоа муабетот... :pos: Овие околу нас одвај чекаат, со гордост има да не викаат Наша Македонија. :pos:

А замисли кога сите ќе не ословуваат со Наша Македонија, па има да се испотепаат додека да се договорат чија е и еве ти уште еден голем светски проблем. Кого после ќе назначат да им биде олеснувач на спорот?

Абе јас не се определувам за ВМРО или СДСМ. Но, повеќе им верувам на ВМРО. Грујо може да ни го промени името во ''Кенеф Македонија'' и ич око да не му трепне. Ќе не шитне за ијлада евра, а Бране за 10 денари. И што ќе му се замарам јас со политика кога сите не дупат како што сакаат и домашни и странци, а да не зборам за нашиве политичари. Сите ветуваат, ќе праат, радости и пак ќе усерат на крај

Ептен забегав Офф, али неможев да издрам. Пардон:smir:

Абе јас не се определувам за ВМРО или СДСМ. Но, повеќе им верувам на ВМРО. Грујо може да ни го промени името во ''Кенеф Македонија'' и ич око да не му трепне. Ќе не шитне за ијлада евра, а Бране за 10 денари. И што ќе му се замарам јас со политика кога сите не дупат како што сакаат и домашни и странци, а да не зборам за нашиве политичари. Сите ветуваат, ќе праат, радости и пак ќе усерат на крај

Ептен забегав Офф, али неможев да издрам. Пардон:smir:

Кога еднаш ни го направија тоа во 95" кој може да гарантира дека нема пак?Така да ние "обичните" ваљда џабе си се нервираме кога ништо не зависи од нас.Сепак ме теши тоа што ако овие сакаа да го сменат името до сега ќе бевме прекрстени пред Букурешт и ќе имаа добро оправдување за тоа - нели во НАТО ќе бевме (јаки муда).Нада последна умира.....

Па тогаш ќе испадне дека од сите е Македонија.Ќе треба ’’наша’’ во домашна,’’ваша’’ во меѓународна комуникација.Многу духовит јанезов.

Државиве да имаа бројки место имиња ќе беше многу боље.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom