Пу да ви е*ам фалбаџиите !

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Пак ли политика почнавте да мешате..
Не ќе да е политика, само се смееме на рекламите (без кои очигледно дека се неизбежни ако имаш дома телевизор).

Се осеќам толку добро, бегам од телевизори веќе подолго време. :)

Како само сум се смеел на Опасна е женава. Made my day

Некои реклами се сосема на место, и секако дека треба да има по некоја, да не информираат, ама што е многу, многу е. Ептен веќе се фалат, ко слепи да сме и не знаеме што се дешава. Перат пари и мозоци.

Како само сум се смеел на рекламава. Опасна е женава. Made my day

Легализација на дивоградби

Некои реклами се сосема на место, и секако дека треба да има по некоја, да не информираат, ама што е многу, многу е. Ептен веќе се фалат, ко слепи да сме и не знаеме што се дешава. Перат пари и мозоци.

Не ти работат линковите

Хахаххаха, го најдов ова у suggestions. :DD

Те избркаа од работа, така?

а ти си вмровец и ги оправдуваш рекламиве и викаш дека се најкорисната работа што и се случила на македонија .. така ?

а најглупа реклама ти е за легализација на дивоградба.

ајде сеа со други зборови ке ја интепретирам

Имаш куќа од 500 квадрати... ?? Но немаш документи ??? На времето сакаше да градиш но не ти дадоа дозвола ?? плус требаше да платиш на државата неколку илјади евра ??? И не ти дозволија ?? ти се изнервира и го прекрши законот и си изгради убава куќарка од 5-600 квадрати , а сега ние ке ти ги избришеме гревовите и кршење на законот за само 600 евра !! навали народе

Сега гледав нова имат,нешо со тенис,сенкир некој Гренд Слем најавувет! :)

Како само сум се смеел на Опасна е женава. Made my day

делот од 1:02 до 1:10 иде за рингтон хахахах

Врв

пазете кога идете некаде, клучете обавезно,зашто може Шишков да ви се всели дома

‘^
Овој му вика имаш документи дека е твоја куќава ? - не немам, епа моја си е.
И слабиов треба да му рече а ти имаш?

парите се моќта кој нема пари ни знаењето не му се важи ај пријатно.... и кога ќе видите дека почнува ваква реклама сменете го каналот и пуштете ја младата невеста или кога лисјата паѓаат.....

на која програма ги даваат сите вие програми жити све...додуша јас и ретко седам пред телевизор али..?

Цитро, ко ќе прочита Леандра шо тема си отворил ќефој ќе биди.

Галамџии....како дува ветрот така ги врти, насетија пад на берзата и доаѓање на нова па ќе ги менуваат мислењата :)

Океј е тоа МТВ не чини премногу владини реклами даваат, па пушти на А1 тогаш бе пријателе можеби таму ќе ти биде подобро :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom