Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
< sarcasm >Јеееееее многу сме јаки освоиме купот у Шпанија . Барса сак мај дик. Мурињо д бест. Лелел колку сме само јаки леле купот освоиме.
</sarcasm>
-.-'

Ебаве со еден ебан куп се израдувате како да се освоиле Лига на Шампиони.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе некој за да освои куп треба да игра со Севиља, Атлетико Мадрид двомеч и финале со Барса, и оп цел свет го гледа тој куп и збори за него, некој игра со Aјнтрахт Франфурт составен од Александар Васоски кој не игра дури ни за Македонија, Сент Паули и сл. и губи во купот од Шалке. И после кисело е грозјето, е кисело е.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
< sarcasm >Јеееееее многу сме јаки освоиме купот у Шпанија . Барса сак мај дик. Мурињо д бест. Лелел колку сме само јаки леле купот освоиме.
</sarcasm>
-.-'

Ебаве со еден ебан куп се израдувате како да се освоиле Лига на Шампиони.
Бегај бе таму, Дортмунд да ми земе Бундес или Хановер да е пред мене:nesvest:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
20th of April 2010 Mourinho won against Barcelona with Inter. 20th of April 2011 Mourinho won against Barcelona with Madrid. 20th of April 1889 Hitler was born.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Типично, одма се мења тема. Јбг сфаќам ве.
Иначе Вамос , Баерн е пред Хановер :pos: ај сеа најди со што ќе заебаваш :pos:
Иначе гледал ли си ги Дормунд бе, страшно играт. Доста офтопик.
Надам се дека ќе испаднете од Лига на шампиони.
Јбг коа почнав да навивам за Баерн најголеми ривали им беа Реал тоа време 98/99 така да од тогаш сум против вас, али имам респект кон Реал ....коа губи од Барса со 5:0 :bip:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Јбг коа почнав да навивам за Баерн најголеми ривали им беа Реал тоа време 98/99 така да од тогаш сум против вас, али имам респект кон Реал ....коа губи од Барса со 5:0 :bip:
И јас се надевам дека ќе играте Лига Европа др сезона. Во тоа лига на екипи сте.
А на Реал 98/99 му беше Баерн противник во Европа и Депортиво и Валенсија во Шпанија, во 2011 Манчестер и Челзи во Европа, Барселона во Шпанија, ко шо гледаш има една константа а другие се променливи.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Типично, одма се мења тема. Јбг сфаќам ве.
Иначе Вамос , Баерн е пред Хановер :pos: ај сеа најди со што ќе заебаваш :pos:
Сигурен си??? толку пратиш Бундеслига ти:icon_lol: http://www.betexplorer.com/soccer/germany/german-bundesliga-2010-2011/

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
И јас се надевам дека ќе играте Лига Европа др сезона. Во тоа лига на екипи сте.
А на Реал 98/99 му беше Баерн противник во Европа и Депортиво и Валенсија во Шпанија, во 2011 Манчестер и Челзи во Европа, Барселона во Шпанија, ко шо гледаш има една константа а другие се променливи.
Да бе стварно, константа у осминафинале. :)))

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Сигурен си??? толку пратиш Бундеслига ти:icon_lol: http://www.betexplorer.com/soccer/germany/german-bundesliga-2010-2011/
Ох да те ебат црнци :pos:
Ја заборавив од вчера утакмицата :smir:

ПС. Chase каде ти беше константата од 2004 до 2010 коа осминафинале не поминавте, башка и од Баерн бете елиминарни еднаш у тие 6 години

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Најискрено Барса ми стана одвратна најмногу од нејзините навивачи! Да незнаат да прифатат пораз:toe:
Сите честитаа,што скаш појќе,има исклучоци да,ама секаде има такви...

Поубаво вака или да слушаш пак дека Мурињо ви играл со 10 играчи? Ма да пак имаше црвен :pos:
Поубаво да губиме отколку да се повреди клучен фудбалер,а Мурињо ништо не спомна за црвениот,изгледа само кога губи спомнува такви работи :) ...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ох да те ебат црнци :pos:
Ја заборавив од вчера утакмицата :smir:
Кое ти е ова сељачко понашање, кретену?! Ај ако има некој модератор нека го среди типов.
Го боли за тој е*ан Баерн и сега тука на мене се истура, кретен невоспитан.

--- надополнето ---

Поубаво да губиме отколку да се повреди клучен фудбалер,а Мурињо ништо не спомна за црвениот,изгледа само кога губи спомнува такви работи :) ...
А ти или некој друг од ваш фан клуб, уште колку пати ќе ја пише реченицава???

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
[/COLOR]
А ти или некој друг од ваш фан клуб, уште колку пати ќе ја пише реченицава???
А пак тебе што те интересира јас шо пишам и колку пати ќе пишам нешто?Ако не ти се чита не читај и готово.Не се понашај така,со човекот си разменивме некоја шала,а тебе криво ти дошло и одма реагираш.Лошо лошо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom