K
kalimer0
Гостин
Англискиот фудбал е далеку погруб за разлика од шпанскиот.Ова е гола вода за стартовите што се случуваат во Премиер Лига
Англискиот фудбал е далеку погруб за разлика од шпанскиот.Ова е гола вода за стартовите што се случуваат во Премиер Лига
Бегај бе таму, Дортмунд да ми земе Бундес или Хановер да е пред мене:nesvest:< sarcasm >Јеееееее многу сме јаки освоиме купот у Шпанија . Барса сак мај дик. Мурињо д бест. Лелел колку сме само јаки леле купот освоиме.
</sarcasm>
-.-'
Ебаве со еден ебан куп се израдувате како да се освоиле Лига на Шампиони.
И јас се надевам дека ќе играте Лига Европа др сезона. Во тоа лига на екипи сте.Иначе гледал ли си ги Дормунд бе, страшно играт. Доста офтопик.
Надам се дека ќе испаднете од Лига на шампиони.
Јбг коа почнав да навивам за Баерн најголеми ривали им беа Реал тоа време 98/99 така да од тогаш сум против вас, али имам респект кон Реал ....коа губи од Барса со 5:0 :bip:
Сигурен си??? толку пратиш Бундеслига ти http://www.betexplorer.com/soccer/germany/german-bundesliga-2010-2011/Типично, одма се мења тема. Јбг сфаќам ве.
Иначе Вамос , Баерн е пред Хановер ај сеа најди со што ќе заебаваш
Иначе гледал ли си ги Дормунд бе, страшно играт. Доста офтопик.
Надам се дека ќе испаднете од Лига на шампиони.
Јбг коа почнав да навивам за Баерн најголеми ривали им беа Реал тоа време 98/99 така да од тогаш сум против вас, али имам респект кон Реал ....коа губи од Барса со 5:0 :bip:
Да бе стварно, константа у осминафинале. ))И јас се надевам дека ќе играте Лига Европа др сезона. Во тоа лига на екипи сте.
А на Реал 98/99 му беше Баерн противник во Европа и Депортиво и Валенсија во Шпанија, во 2011 Манчестер и Челзи во Европа, Барселона во Шпанија, ко шо гледаш има една константа а другие се променливи.
Ох да те ебат црнциСигурен си??? толку пратиш Бундеслига ти http://www.betexplorer.com/soccer/germany/german-bundesliga-2010-2011/
Сите честитаа,што скаш појќе,има исклучоци да,ама секаде има такви...Најискрено Барса ми стана одвратна најмногу од нејзините навивачи! Да незнаат да прифатат пораз
Поубаво да губиме отколку да се повреди клучен фудбалер,а Мурињо ништо не спомна за црвениот,изгледа само кога губи спомнува такви работи ...Поубаво вака или да слушаш пак дека Мурињо ви играл со 10 играчи? Ма да пак имаше црвен
Кое ти е ова сељачко понашање, кретену?! Ај ако има некој модератор нека го среди типов.Ох да те ебат црнци
Ја заборавив од вчера утакмицата :smir:
А ти или некој друг од ваш фан клуб, уште колку пати ќе ја пише реченицава???Поубаво да губиме отколку да се повреди клучен фудбалер,а Мурињо ништо не спомна за црвениот,изгледа само кога губи спомнува такви работи ...
А пак тебе што те интересира јас шо пишам и колку пати ќе пишам нешто?Ако не ти се чита не читај и готово.Не се понашај така,со човекот си разменивме некоја шала,а тебе криво ти дошло и одма реагираш.Лошо лошо...[/COLOR]
А ти или некој друг од ваш фан клуб, уште колку пати ќе ја пише реченицава???