Велес

M

Moon Child

Гостин
Зарем заслужува полицијата браво да и речеме? Толку години никој ништо не им прави, а сите ги знаат кои се и што се, исто и минатиот пат ги пуштија ко ништо да не се случи и сега браво ќе им викам. Очекувајте сега Снупи да затвори, нема да има кој промет да му прави :icon_lol:

C

cige

Гостин
Зарем заслужува полицијата браво да и речеме? Толку години никој ништо не им прави, а сите ги знаат кои се и што се, исто и минатиот пат ги пуштија ко ништо да не се случи и сега браво ќе им викам. Очекувајте сега Снупи да затвори, нема да има кој промет да му прави :icon_lol:
Снупи се затвора на 15 јануари.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Бизнисот продолжува, ама газдата се менува, и нормално, името.
Де бре човек кој е тој толку јак што ќе го замени Аце??

п.с и дај кажи нешто подетално ако знаеш пошто овака како државна тајна да е ја прикажуваш работава па само по 2-3 зборчиња ни пушташ :tv:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ох ете ги пуштиле најверојатни "фатениве". Никој ништо не им може!!!

C

cige

Гостин
Де бре човек кој е тој толку јак што ќе го замени Аце??

п.с и дај кажи нешто подетално ако знаеш пошто овака како државна тајна да е ја прикажуваш работава па само по 2-3 зборчиња ни пушташ :tv:
Абре човек ме изнасмеа, па кој е Аце, обичен борџлија, задужен до уши. А инаку на сцена излегува Ингилизот

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Абре човек ме изнасмеа, па кој е Аце, обичен борџлија, задужен до уши. А инаку на сцена излегува Ингилизот
Е ај па да не е јак човек...ти да го држиш цел град ако е малку за тебе тогаш ок....а тоа што е борчлија,тоа е заради коцката(како што во последно време многу се зборува)

А инаку немој да ми кажеш дека Ингилизот е човек кој што е погоден да води бренд,како што е Снупи
...пошто Ингилизот ми е многу матен човек,кој знае кутриот кај се е замешам...не може човек од една обична биртија да вози Mercedes CLS од 80.000 евра!!!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Како бе Снупи ќе ви го затворат?
Ништо, Велес без Снупи не е Велес :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Затворање на Снупи.....затворање на една цела ера ќе биде тоа:)

М

Мартин`

Гостин
Како бе Снупи ќе ви го затворат?
Ништо, Велес без Снупи не е Велес :)
Само име ќе сменат, сигурно вработени и храна ќе си остане се исто. Мада Снупи не е нешто посебно али ок ве разбирам посебно Скопјаниве пошто искрено ништо немаат асално ниту скара ниту пак сендвичара некоја добра... глеам по темиве на форумов ја скапаа од фалење Седмица а хамбургерот им е тиња.. плескавица никаква, помфрит средно жалосен :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Само име ќе сменат, сигурно вработени и храна ќе си остане се исто. Мада Снупи не е нешто посебно али ок ве разбирам посебно Скопјаниве пошто искрено ништо немаат асално ниту скара ниту пак сендвичара некоја добра... глеам по темиве на форумов ја скапаа од фалење Седмица а хамбургерот им е тиња.. плескавица никаква, помфрит средно жалосен :)
Не си ласкајте :icon_lol:
Инаку не сум од Скопје.

А за тоа со името, ајде нека го сменат Нокиа името, вработените нека останат. Ама сепак тоа не е Нокиа повеке, нели ?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Ќе има некои измени, дали ќе бидат добри или лоши останува да видиме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom