Дупки, многу дупки на патиштата! Не личи на ништо,Африканска земја на Балканот

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726

Ајнатамата...

Максус го напишал така бе, знаеме дека евпроејските киргистанци се паметни и наместо мозок користат бубрег...
Еве види...

Многу се симпатични, мора да земеме барем два - три за во зоолошка.

Што велиш ?

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Еве ти.

A ние да си го погледнеме сопствениот двор?Па кај нас во строгите центри на градовите е опасно по живот од дупки.Најтрагично е што ако едниот ден се асфалтира една улица,сругиот ден некоја фирма го копа асфалтот и поставува нешто што треба да постави.На крај си заминува и никому ништо.А за кражбите на поклопците на шакти и да не зборуваме.Немораш да возиш со кола.Опасно е и пеш да одиш.На крај работава ќе испадне:Магарето на зајакот му рекло УШЛО.Абе да си глеаме ние овде кај нас остај ги булгарчињата тие ќе се огребат нешто и ќе си ја дотераат работата.
Многу сте смешни и бедни по дух.
Им се смеете на Бугарите дека имале дупки на патиштата?
Со тоа најдовте да лечите комплекси?
Ние ли најдовме да им се смееме, за дупки на патишта?
(Романците се исто или позаостанати од Бугарите)

Се наоѓа било каква тема за Бугарија за одма некои двајца-тројца да се залетаат со он топик за тоа како Бугарките пушеле или не ти ја знам што.
Пред да им се смеете на било кој од комшииве (освен Косово и Албанија), требаше до сега да ви е јасно дека сме по утепани од сите.
И дека трагикомично звучи кога гледаш како некој од кочината до гуша во гомна, им се смее на другите што се надвор.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Што да ти кажам...
Има возачи со една таква дарба што нема дупка која не ја погодуваат па патот им бил крив, имал многу дупки...

Ама ако, ајт можеби ќе се среди некој ден и тоа... подобри авто школи кога ќе влеземе во ЕУ...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Кога веќе зборуваме за комплексни збиднувања на патиштата кај европската киргистанска колонија (ЕКК)...

V

viktora

Гостин
A i nemojte da se zacudite ako u slucaj najdeta nekoj cuden znak od tipot kako ovoj:

Pa neli 20% od tatarive imaat komunikacija so vonezeljani.:pos2:

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
И сто слики од каде било во светот божем бугарски да постирате нема да ги промените состоjбите, а тие не се во корист на тоа што вие сакате. Еве зошто ви избива пена на уста.

Олаби...не вреди да му се врзаш на овој злобен КОМПЛЕКСАР.
А бе не си ти поробен Македонец, бараш некоj од Скопjе да ти ги брани правата?

V

viktora

Гостин
И сто слики од каде било во светот божем бугарски да постирате нема да ги промените состоjбите, а тие не се во корист на тоа што вие сакате. Еве зошто ви избива пена на уста.

А бе не си ти поробен Македонец, бараш некоj од Скопjе да ти ги брани правата?
Фраер сум бил најмалку 30-40 пати у татарија што по бизнис што по е....е ама те молам не ми казувај како е во Татарија.Можеш некои други да им правиш филм демек болгатија е Калифорнија.:pos2:
Па вие сте тие што се утепавте од фалење а не ние.Јас само си ја кажувам вистината,што имам видено со сопствени очи.

--- надополнето ---

(И сто слики од каде било во светот божем бугарски)=А и дај повторно провериги сликиве па ваљда у зимбабве немаат коли со татарски таблици или некоја реклама со татарско знаме!:baeh:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
Фраер сум бил најмалку 30-40 пати у татарија што по бизнис што по е....е ама те молам не ми казувај како е во Татарија.Можеш некои други да им правиш филм демек болгатија е Калифорнија.:pos2:
Па вие сте тие што се утепавте од фалење а не ние.Јас само си ја кажувам вистината,што имам видено со сопствени очи.

--- надополнето ---

(И сто слики од каде било во светот божем бугарски)=А и дај повторно провериги сликиве па ваљда у зимбабве немаат коли со татарски таблици или некоја реклама со татарско знаме!:baeh:
Кат гледам тиа слики, прииска ми се да зема МК пасош. Да воза по глатки патишта, да заборава сиромашиата, да живеа во богата, авторитетна во региона држава. Аиде да ме уредиш...

V

viktora

Гостин
Кат гледам тиа слики, прииска ми се да зема МК пасош. Да воза по глатки патишта, да заборава сиромашиата, да живеа во богата, авторитетна во региона држава. Аиде да ме уредиш...
НЕ ПРИМАМЕ СЕКАКВИ ЖИВОТНИ САМО ЛУЃЕ!:drk:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Шо ќе ти е Македонски пасош...
Дојди ќе те пратам во Негорци, кај бањите, документче ќе ти дадам...

Член од
4 ноември 2010
Мислења
305
Поени од реакции
50
Бугарите са вечно недоволни и се плачат. А и медиумите за секое лошо нешто пишат. Ова наи ного се бара.

Ама за патишта, лоши или малко возила баш македонците да ни се смеат. Тиа или од МКД не са излизали или не са у ред.
Алооооу, другари, ас наи аресувам да возам во МКД. Зиг заг по пато и на 10 км ке сретнеш некоа стара застава или
кола со БГ табличка. А кога ке фатиш од Кулата за Софиа кола врз кола. Половината фамилии имат и по 2 тука.

Со овие мислена ми станува жал колко моделирани мозаци сте и до шо води пуната изолациа. Ве жалам дечки.
Ама и вие некогаш ке се оправите.

Kajgana Shop

На врв Bottom