B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кажи ми ја тогаш логиката вас да ве пуштат на Филип 2,а Комити да им забранат???^ Зарем вие од Скопје сте??
Ако бе продолжиВетувам последно ми беше![]()
Ако бе продолжиабе главна преокупација сме ви...се понашате денес како Барса да сте ја тепале:pos2: ама ок ве разбирам...вас помладите сеа сте у голема еуфорија и само до понижување вие,а тиe постарите често пати знаат да ни кажат секоја чест за тоа што имате муда да идете "300 на 8 000"
ти глуп си или можеби тренираш......
ниедна ПАРТИЈА не ги брани Војводи,така да НИКОЈ не е глупав од нив да влегува во конфликт со МВР и Судови,за да ви докажат на вас.........на крај карева кој сте ВИЕ па Војводи да ви докажуваат дека имаат муда.........
кажи ми ја тогаш логиката вас да ве пуштат на Филип 2,а Комити да им забранат???
политика или страв и муда имање е работава???
п.с. не одговарај и продолжи да тренираш
E aj ti kazi mi so slika i video, sto imate vie podobro od ova godinava "sajber navivaci". Ke puknete od maka, abe za nikade ste... 100 dusi ne moze da sobirate.Со која атмосфера се гордеете не ми е јасно? На почетокот, кореото нема да речам лошо е, ами каде ви е навивањето додека трае утакмицата? Ум*ете ѓа*ри; ѓау*ски пи*ки и слично, тоа за вас е навивање? :uvo:
Za da te pusti nekoj vo stadion treba da dojdes do stadion.Атмосфера??? :pos2: шчендија шчендија, чампион чампион...оле оле! АБЕ АТМОСФЕРА ПУКА :pos2:
Уште долго ќе патите, и ќе размислуете како 10.000 да ги надвикамо 800. Ама го најдовте одговорот...не ги пуштаме на стадион :pos2::pos2:
Атмосфера??? :pos2: шчендија шчендија, чампион чампион...оле оле! АБЕ АТМОСФЕРА ПУКА :pos2:
Уште долго ќе патите, и ќе размислуете како 10.000 да ги надвикамо 800. Ама го најдовте одговорот...не ги пуштаме на стадион :pos2::pos2:
Имате видеа...видете слободно.Вртите еден круг во фан клуб Шкендија.
Чао приајтно!
E aj ti kazi mi so slika i video, sto imate vie podobro od ova godinava "sajber navivaci". Ke puknete od maka, abe za nikade ste... 100 dusi ne moze da sobirate.
--- надополнето ---
Za da te pusti nekoj vo stadion treba da dojdes do stadion.
A ova za nadvikuvanje mozes samo da sonuvas (ne ve slasav vo nedela). Ima eden post Goran (na fan club na Pelister) koj veli deka ste napadnale avtobus na pelister mislejki deka se albanci. I veli deka brojkata bila mnogu mala. Abe za nikade ste... Na gradsko derbi nemoze da soberete 200 dushi...A za nas Pesni imase, koreografija imase, involviranje na trite tribini imase, pa i skandiranje imase,normalno koga imas 13000 na stadion a sakas da gi involviras site. A ti sedi na kompjuter i samo sonuvaj za takva brojka... "SAJBER NAVIVACI". BALLISTI OVA GODINA SE POAKTIVNI OD SITE DRUGI ZAEDNO (SKOPJE 3 PATI, KICEVO,KORCA, TIRANA 2 pati) doma da ne zboruvam, futsal, odbojka. Ama treba da vi priznam na ne mozat so vas da se nosat na kompjuter, tuka vi simunvam kapa
--- надополнето ---
--- надополнето ---
Koga ke imate vakvo nesto od tri tribini, mozes da mi se javis
http://ejashiko.com/izle/shkendija-teteks-3-1-03042011/shkendija-teteks-tetekse-eb.html
p.s Ja znam koga ke imate kapacitet za vakvo nesto "sveti nikad":helou: