Шкендија-Тетекс : Градското Дерби

• Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување

Победа на

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сами ако сакаат Тетекс нека ја наместат но од Шкендија нема да добијат ниту еден денар. :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Сами ако сакаат Тетекс нека ја наместат но од Шкендија нема да добијат ниту еден денар. :)
хехе
Не би бил толку сигурен да сум на твое место :

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Две победи, и на трибини за Војводи и на терен за Тетекс.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.418
Поени од реакции
8.542
Нема шанси за инциденти оти има избори за месец и пол како право како второ баш сакам да победи тетекс (не оти ги сакам) за да биди поинтересно за титула но како што некој спомена ништо нема да ме чуди и ако ја купат шкендија тие нас кога ни платија 7000 евра на последниот тим во лигата без никакви амбиции а да не забораме за тоа како му се редовни пацинети на тетекс

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
хехе
Не би бил толку сигурен да сум на твое место :
Сигурен сум...од Шкендија денар нема да видат!

Не знам дали подготвувате алиби...или што е работата.. :)

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Ete gi , namestena , plativme so pelister? i slicni raboti ..

abe vie tekstilci dali znaete nesto ? kako e mozno da primate pari za da gubite bodovi i toa od vasiot najgolem rival ... CCC samo od vas ovie gi slusam..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Сигурен сум...од Шкендија денар нема да видат!

Не знам дали подготвувате алиби...или што е работата.. :)
Немој да бидеш, пак ќе ти кажам :)
Да не испадне после на полувреме да се влага по соблекувални и разно-разни заврзлами.
И да знаеш дека цел Тетекс е под притисок и психолошки и физички ;)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
ne veruvam deka ce a namesta ima nie i vo baraz natprevarot vi nudevme 20000E vie ne prifativte (a potoa sluzbeno ja zedovme)isto taka vasite igraci strajkuea no potoa ne pobedivte.ako ne igra Hasani(verojatno nema) ce bide uste potesko za nas no se nadevam deka Kemal.A ce sredi tuka.samo neka ima fer sudenje i neka pobedi podobriot

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Немој да бидеш, пак ќе ти кажам :)
Да не испадне после на полувреме да се влага по соблекувални и разно-разни заврзлами.
И да знаеш дека цел Тетекс е под притисок и психолошки и физички ;)
Нема што да испадне...доволно пари ви дадовме од картите од минатиот натпревар кога бевте домаќини.

Се оди на победа...имаме посилен тим и нема да даваат пари,ти гарантирам од многу сигурни извори.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Нема што да испадне...доволно пари ви дадовме од картите од минатиот натпревар кога бевте домаќини.

Се оди на победа...имаме посилен тим и нема да даваат пари,ти гарантирам од многу сигурни извори.
Парите од картите ги добива тој што е домаќин и организатор на натпреварот. Тој одлучува колку карти и по која цена ќе ги понуди, нема што тука да се љубомори.

Нормално дека ќе иде Шкендија на победа, за титула се бори а и Тетекс нема што да изгуби на натпреваров.
Шкендија беше далеку посилна и поопасна на прошлата утакмица ама изгуби, сега дискутабилен е настапот на Буба. Не е иста Шкендија со и без него.
Како и да е, само се надевам дека кој и да победи тоа ќе биде чиста, фудбалска победа.
Ама тешко...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Парите од картите ги добива тој што е домаќин и организатор на натпреварот. Тој одлучува колку карти и по која цена ќе ги понуди, нема што тука да се љубомори.

Нормално дека ќе иде Шкендија на победа, за титула се бори а и Тетекс нема што да изгуби на натпреваров.
Шкендија беше далеку посилна и поопасна на прошлата утакмица ама изгуби, сега дискутабилен е настапот на Буба. Не е иста Шкендија со и без него.
Како и да е, само се надевам дека кој и да победи тоа ќе биде чиста, фудбалска победа.
Ама тешко...
Не се љубомори бе...само онака сакав да кажам дека само на тој начин Тетекс може да добие пари од Шкендија.

Не беше далеку посилна Шкендија бидејќи Тетекс го имаше тимот што го освои купот,а овој моментален тим не е толку силен како што беше тој.

Ако победи Тетекс ќе значи ли тоа дека понудиле пари на Шкендија?! :)

Нема нечисти игри...ќе биде се фер на теренот!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нема што да се расправа,битно натпреварот се игра и двете групи треба да се присутни.Дали се наместила после ќе дознаеме.А ова со картиве 500 ден ако е вистина,брука права би било.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само едно ќе кажем, недај Боже Тетекс да ги прифати тиа 20.000 евра од шкендија (балисти не рипајте одма, информирајте се прво ако можете некако, не зборите на памет). А ако ги прифати, е тек тогај нека му ја мислат од управа до играчи. Гадно ќе се заеба ако го напраа тоа.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе никој не рипа...какви 20.000 евра им нуди Шкендија на тетекс бе!

Информиран сум и тоа добро за оваа работа! Или пак си подготвувате алиби.. :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Не се љубомори бе...само онака сакав да кажам дека само на тој начин Тетекс може да добие пари од Шкендија.

Не беше далеку посилна Шкендија бидејќи Тетекс го имаше тимот што го освои купот,а овој моментален тим не е толку силен како што беше тој.

Ако победи Тетекс ќе значи ли тоа дека понудиле пари на Шкендија?! :)

Нема нечисти игри...ќе биде се фер на теренот!
А хипотетички, да биде 0-2 полувреме нема да се понуда пари за да им се пушти и на крај да победи Шкендија ?
И двајцата знаеме дека тоа ќе се случи, затоа да не се правиме наудрени :smir:

Не знам дали ти си го гледал Тетекс или не, ама јас го гледав кога беше и тој тим што го освои Купот и овој тим што е моментален и искрено не гледам некоја голема разлика.

А за тоа ако победи Шкендија дали ќе значи дека е платена утакмицата ќе видиме у недела, според играта и залагањето на играчите и нормално ако протече некоја инсајдерска информација.
И не се бара алиби за евентуален пораз, само стравуваме тоа да не биде на вообичаениот начин ко на најголем дел од натпревариве на Мак лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom