хехеСами ако сакаат Тетекс нека ја наместат но од Шкендија нема да добијат ниту еден денар.
Сигурен сум...од Шкендија денар нема да видат!хехе
Не би бил толку сигурен да сум на твое место :
Немој да бидеш, пак ќе ти кажамСигурен сум...од Шкендија денар нема да видат!
Не знам дали подготвувате алиби...или што е работата..
Нема што да испадне...доволно пари ви дадовме од картите од минатиот натпревар кога бевте домаќини.Немој да бидеш, пак ќе ти кажам
Да не испадне после на полувреме да се влага по соблекувални и разно-разни заврзлами.
И да знаеш дека цел Тетекс е под притисок и психолошки и физички
Парите од картите ги добива тој што е домаќин и организатор на натпреварот. Тој одлучува колку карти и по која цена ќе ги понуди, нема што тука да се љубомори.Нема што да испадне...доволно пари ви дадовме од картите од минатиот натпревар кога бевте домаќини.
Се оди на победа...имаме посилен тим и нема да даваат пари,ти гарантирам од многу сигурни извори.
Не се љубомори бе...само онака сакав да кажам дека само на тој начин Тетекс може да добие пари од Шкендија.Парите од картите ги добива тој што е домаќин и организатор на натпреварот. Тој одлучува колку карти и по која цена ќе ги понуди, нема што тука да се љубомори.
Нормално дека ќе иде Шкендија на победа, за титула се бори а и Тетекс нема што да изгуби на натпреваров.
Шкендија беше далеку посилна и поопасна на прошлата утакмица ама изгуби, сега дискутабилен е настапот на Буба. Не е иста Шкендија со и без него.
Како и да е, само се надевам дека кој и да победи тоа ќе биде чиста, фудбалска победа.
Ама тешко...
А хипотетички, да биде 0-2 полувреме нема да се понуда пари за да им се пушти и на крај да победи Шкендија ?Не се љубомори бе...само онака сакав да кажам дека само на тој начин Тетекс може да добие пари од Шкендија.
Не беше далеку посилна Шкендија бидејќи Тетекс го имаше тимот што го освои купот,а овој моментален тим не е толку силен како што беше тој.
Ако победи Тетекс ќе значи ли тоа дека понудиле пари на Шкендија?!
Нема нечисти игри...ќе биде се фер на теренот!