Велес

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Да, револуција пред монитори и скулптурата самa ќе ја снема :pos:
Гледајте ја светлата страна, Велес е полн со скршени глави - на некој сигурно ќе му светне да опне некоја кашикара во дворот :smir:

A ако го свртиме малку филмот наназат: Како курофми Драги КароФ го зема тоа место во најстрогиот Центар???
Таму ако се сеќавате имаше стара, но голема распадната куќа...Да му ибам коските...

Д

ДаркхарТ

Гостин
Гледајте ја светлата страна, Велес е полн со скршени глави - на некој сигурно ќе му светне да опне некоја кашикара во дворот :smir:

A ако го свртиме малку филмот наназат: Како курофми Драги КароФ го зема тоа место во најстрогиот Центар???
Таму ако се сеќавате имаше стара, но голема распадната куќа...Да му ибам коските...
Се сеќавам дека имаше некои бараки...Ако не се лажам :uvo:
А како мислиш дека го зема тоа место?

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Се сеќавам дека имаше некои бараки...Ако не се лажам :uvo:
А како мислиш дека го зема тоа место?
Незнам како допрел до тоа место...Знам само дека и старата куќа која беше до ДОС (веднаш пред мостот гледано од кај кружниот) е на Блгарин...Имаат пари, којзнае на колку места подмачкале додека го зеле тоа место :neznam:

А

Ајсшутер

Гостин
Незнам како допрел до тоа место...Знам само дека и старата куќа која беше до ДОС (веднаш пред мостот гледано од кај кружниот) е на Блгарин...Имаат пари, којзнае на колку места подмачкале додека го зеле тоа место :neznam:
Си го купиле местото нормално, и таа кај ДОС што е беше ептен стара имаше и некаква плоча на која пишуваше кога е изградено знам, инаку таа кај ДОС е на братму на овој што ќе става статуа сега.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561

Бил...минато свршено време, до кај 90та, 95 година.
Сега сите се пички у душа, се креваат по форуми, на ФБ, на мсн и сл..

Не за џабе рекле, парата си го прави своето.:wink:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Си го купиле местото нормално, и таа кај ДОС што е беше ептен стара имаше и некаква плоча на која пишуваше кога е изградено знам, инаку таа кај ДОС е на братму на овој што ќе става статуа сега.
1889 година, го имам запамтено тоа :wink:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Абе како го купиле местото баш и не ме интересира... Ама да мести пак споменик на Бугар, може и ќе го намести ама до кога ќе стои тоа незнам, изгледа пак ќе го стави на тараса :tapp:

I

InF3cTeD

Гостин
Бил...минато свршено време, до кај 90та, 95 година.
Сега сите се пички у душа, се креваат по форуми, на ФБ, на мсн и сл..

Не за џабе рекле, парата си го прави своето.:wink:
Веруј ми дека сеуште има скршени глави во Велес..ама не се издаваат толку како порано...сега си ќутат и си работат.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Нели имаше некое кривично дело за ова? Нека поработи малку полицијата, мислам дека не смее да прави што сака. Имаки Драги Каров ич нека не преминува граница, нека си седи у Бугарија и нека се намири! Не овде да прикажува богатство, моќ и бугарштина! Полош човек немам сретнато!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Полицијата само си го лади и ги замара децата навечер не ги остава да си попијат да погаламат :(

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Нели имаше некое кривично дело за ова? Нека поработи малку полицијата, мислам дека не смее да прави што сака. Имаки Драги Каров ич нека не преминува граница, нека си седи у Бугарија и нека се намири! Не овде да прикажува богатство, моќ и бугарштина! Полош човек немам сретнато!
Он се вади со тоа "Кур ми е, двор ми е". И според законот има право да прави што сака на свој имот. Исто и јас. Исто и ти. Е сеа треба да се донесе некое правило таквите како него да не му дадат да шири Бугарлук помеѓу народот со кревање споменици на некои курајбери. Исто и за љочките, да не можат на пример во туѓа држава Албански знамиња да ми мафтаат. На што личи ова во МК живеат, сал некои туѓи држави ми рекламираат.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.416
Поени од реакции
30.884
И после ќе се смееме некој бугарин коа ќе рече Блгарија е до Велес. Ќе си наредат споменици, знамиња а ние ништо не превземаме, или па градоначалникот.:tapp:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
И после ќе се смееме некој бугарин коа ќе рече Блгарија е до Велес. Ќе си наредат споменици, знамиња а ние ништо не превземаме, или па градоначалникот.:tapp:
Не се секирај, нив до Драч му е Бугарија.

Д

ДаркхарТ

Гостин
На градоначалникот не се ни надевам :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom