Ќе игра Ето, нема инфо кое налага дека нема да игра 100%, неизвесни се само Киву и Ранокија али и они ќе играат.Од каде тоа дека Ето нема да игра сакам 2 да ја играм сингл па ако може линк од таа информација ?
Се зезам друже:smir:Од каде тоа дека Ето нема да игра сакам 2 да ја играм сингл па ако може линк од таа информација ?
Типувам на Леонардо и неговите тактички замисли !
1-0 стрелец Т. Силва !
дечкиве кажаа се што имам на ум. токму од оваа причина не сум оптимист за утакмицава. нерешено премија . колку да не се убие неизвесноста.Интер се попалени ко млади мајмуни дека можат да направат драма исто ко во англиско што се случува години наназад, само што има една работа, а тоа е дека милан не губи титули на крај ко што било пример со нивниве комшии :icon_mrgr (иако се е можно нали)
Милан го нема ибра, ама немаат ни ето во екипа, но очекувам да победат бидејќи жозе ис гон...е сега дека циганчето ќе им го спопика, најмогуќе е, ама дека милан нема да дозволи фијаско пред крај на сезона, во тоа сум убеден.
2-1 за милан
поздрав и со среќа..
ИЛИ МОЖЕ ГИ КАЗНУВААТ ПРВИТЕ 10 ЕКИПИ ОД ЛИГАТА И ЈУВЕ СЕ ПЛАСИРА ВО ЛИГА ЕВРОПАдечкиве кажаа се што имам на ум. токму од оваа причина не сум оптимист за утакмицава. нерешено премија . колку да не се убие неизвесноста.
е сега малце фантазија интер тепа , наполи ги тепа интер плус кикс два од миланските екипи и наполи шампион
Интер со Леонардо? 4-0 за Милан ..
Интер со Леонардо? 4-0 за Милан ..
Не е Интер Милан бе брааааат
Немој само аватари од Интер да ми даваш молим те
Кој сака на аватарче ?
Мислеше на 4-0 на Милан со Леонардо? :baeh:Интер со Леонардо? 4-0 за Милан ..
јас сакам на аватарче на 1 месец бива?
Кој сака на аватарче ?
Договорено2:1 точен за Милан се разбира
Пато и Боатенг стрелци за Милан, а за комшиите на чело со мерда Лео се разбира Ето
--- надополнето ---
јас сакам на аватарче на 1 месец бива?