Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04 (3:0)

Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04

• Милан

Гласови: 57 38,8%
  • Нерешено

Гласови: 19 12,9%
  • Интер

Гласови: 71 48,3%

• Вкупно гласачи
    147
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Од каде тоа дека Ето нема да игра сакам 2 да ја играм сингл па ако може линк од таа информација ?

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Типувам на нерешено, се надевам ќе има многу голови :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Од каде тоа дека Ето нема да игра сакам 2 да ја играм сингл па ако може линк од таа информација ?
Ќе игра Ето, нема инфо кое налага дека нема да игра 100%, неизвесни се само Киву и Ранокија али и они ќе играат.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Можеби најинтересниот натпревар помеѓу овие две екипи во последните 4-5 години.
Милан се во лоша форма,наместо да го искористат слабиот старт на Интер,тие како да сакаа да му прават друштво кога се работеше за киксовите.
Очекувам овој натпревар да го добие Интер,имаат и психолошка прендост бидејќи земале замав како Ферарито зад Форс Индија :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Типувам на Леонардо и неговите тактички замисли !

1-0 стрелец Т. Силва !
Интер се попалени ко млади мајмуни дека можат да направат драма исто ко во англиско што се случува години наназад, само што има една работа, а тоа е дека милан не губи титули на крај ко што било пример со нивниве комшии :icon_mrgr (иако се е можно нали)
Милан го нема ибра, ама немаат ни ето во екипа, но очекувам да победат бидејќи жозе ис гон...е сега дека циганчето ќе им го спопика, најмогуќе е, ама дека милан нема да дозволи фијаско пред крај на сезона, во тоа сум убеден.
2-1 за милан
поздрав и со среќа..
дечкиве кажаа се што имам на ум. токму од оваа причина не сум оптимист за утакмицава. нерешено премија :). колку да не се убие неизвесноста.
е сега малце фантазија интер тепа , наполи ги тепа интер плус кикс два од миланските екипи и наполи шампион :D

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
дечкиве кажаа се што имам на ум. токму од оваа причина не сум оптимист за утакмицава. нерешено премија :). колку да не се убие неизвесноста.
е сега малце фантазија интер тепа , наполи ги тепа интер плус кикс два од миланските екипи и наполи шампион :D
ИЛИ МОЖЕ ГИ КАЗНУВААТ ПРВИТЕ 10 ЕКИПИ ОД ЛИГАТА И ЈУВЕ СЕ ПЛАСИРА ВО ЛИГА ЕВРОПА :)

ПС. ИНТЕР ТЕПА 2-3

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Интер со Леонардо? 4-0 за Милан ..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
2:1 точен за Милан се разбира :)
Пато и Боатенг стрелци за Милан, а за комшиите на чело со мерда Лео се разбира Ето

--- надополнето ---

:pos: :pos: :pos:

Кој сака на аватарче ? :)
јас сакам на аватарче на 1 месец :) бива?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
2:1 точен за Милан се разбира :)
Пато и Боатенг стрелци за Милан, а за комшиите на чело со мерда Лео се разбира Ето

--- надополнето ---

јас сакам на аватарче на 1 месец :) бива?
Договорено :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom