12 години од НАТО нападот на Србија

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
никој не го оправдува,но никој и не крена глас да каже НЕ! СТОП!!!

си можат... кога другите ќутат...

--- надополнето ---

:nenene: Етничко чистење на една територија нема теоретски шанси да се деси... :)

А косово,самото неможеше да се одбрани??? па америте дојдоа напомош...
тогаш рижусија исто така беше блиска со србија ама та н еможе да се тепа со цел свет ,тогаш би станала 3 та светска вона .Од друга страна пак треба НАТО треба да нагази на некоја јака земја како што е иран па да се потсоберат а не да се курцат .
Осетија американците како е кога кај нив ке испука нешто (одма знаете на што мислам бидејки само еден човек влезе во срцето на америја ) .

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.449
Поени од реакции
5.135
12 години од најслабата акција на НАТО, воопшто.
Целта несомнено беше постигната, но од воен аспект, НАТО силите изиграа катастрофално.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Чиста агресија на НАТО.Без одлука на ОН.Напаѓани беа ТВ станици,мостови,болници,фабрики,згради...3000 луѓе загинаа.Штета што тогаш на власт во Русија беше пијаницата Јелцин,а Кина беше сеуште слаба.Се врз основа на лажни наоди за геноцид на Косово.Има чешки и германски документарци баш за тоа лажниот геноцид.

германскиот документарец се вика Es begann mit einer Lüge(Започна со една лага)

Побарајте на Јутуб.Има видеа и со српски превод.

Член од
25 септември 2010
Мислења
80
Поени од реакции
8
Чиста агресија на НАТО.Без одлука на ОН.Напаѓани беа ТВ станици,мостови,болници,фабрики,згради...3000 луѓе загинаа.Штета што тогаш на власт во Русија беше пијаницата Јелцин,а Кина беше сеуште слаба.Се врз основа на лажни наоди за геноцид на Косово.Има чешки и германски документарци баш за тоа лажниот геноцид.

германскиот документарец се вика Es begann mit einer Lüge(Започна со една лага)

Побарајте на Јутуб.Има видеа и со српски превод.
da da, futball si igraa srbite i albancite vo kosovo, stro zverovi ima forumot ej ne mi se veruva deka voopsto postojat vakvi lugje.
so svoi oci da gledas genocid i da kazuvas laga bila zaradi eden dokumentarec, stvarno bajat se ovja postovi za vakvi nesta, LUGJE UMREA o glup, se masakriraa

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
da da, futball si igraa srbite i albancite vo kosovo, stro zverovi ima forumot ej ne mi se veruva deka voopsto postojat vakvi lugje.
so svoi oci da gledas genocid i da kazuvas laga bila zaradi eden dokumentarec, stvarno bajat se ovja postovi za vakvi nesta, LUGJE UMREA o glup, se masakriraa
Абе неам намера со тебе да се натегам овде.УЧКи убиени и преслечени во цивилна облека не се цивили.Тие се легитимна цел на секоја војска и полиција.Не вечам дека и цивили не гинеле,ама за геноцид никако.Провери во речник што е геноцид.
Инаку документарецот е забранет во Германија.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Милошевиќ беше ѓубре, тоа е факт, се што успеа да направи е само да шири омразионализам.... ама тие 3000 човечки животи отидоа за џабе. Никакви бомбардирања и убиства на луѓе не се оправдани, не е оправдано тоа што луѓе како глувци седеа во подруми и се молеа да останат живи... Чиста агресија, а Милошевиќ ќе повторам е ѓубре и заслужи да оди во Хаг, ама не заслужија луѓето да умрат. Не е цел народ крив затоа што се погодила една будала....

С

Спенсер

Гостин
Што бе,неспособни се косово сами да се бранат???

Зашто никој на хитлер не му пререче нешто за геноцидот врз Евреите???

Умреле луѓе??? па фала богу,секој некогаш мора да умре... се масакрирале??? Нека се бранат! (ако се способни)

Член од
25 септември 2010
Мислења
80
Поени од реакции
8
Што бе,неспособни се косово сами да се бранат???

Зашто никој на хитлер не му пререче нешто за геноцидот врз Евреите???

Умреле луѓе??? па фала богу,секој некогаш мора да умре... се масакрирале??? Нека се бранат! (ако се способни)
so sto ke se brani zena mocko, da dojde kaj tebe doma da ti siluva nekoj zenata i kriva ke ti bide tvojata zena posto taa ostavila da se desi toa a? sto ti se vika prost um

--- надополнето ---

Абе неам намера со тебе да се натегам овде.УЧКи убиени и преслечени во цивилна облека не се цивили.Тие се легитимна цел на секоја војска и полиција.Не вечам дека и цивили не гинеле,ама за геноцид никако.Провери во речник што е геноцид.
Инаку документарецот е забранет во Германија.
ti si nemal vrska za sto zboruvas, a koga covek ke cue deka zboruvas za tvojot severen sosed, od kade sve se znaelo sto se slucuva, togas uste poglup ispagjas

С

Спенсер

Гостин
so sto ke se brani zena mocko, da dojde kaj tebe doma da ti siluva nekoj zenata i kriva ke ti bide tvojata zena posto taa ostavila da se desi toa a? sto ti se vika prost um

--- надополнето ---

ti si nemal vrska za sto zboruvas, a koga covek ke cue deka zboruvas za tvojot severen sosed, od kade sve se znaelo sto se slucuva, togas uste poglup ispagjas
тоа мочко,на твоите од планина да им го кажуваш,не мене :)

А мажи има ли бе во тоа пусто косово? има ли мажи-во вистинска смисла на зборот??? или кога треба да се бранат ги снемува,па кутрите жени остануваат на милост и немилост... оди бегај бе

Член од
25 септември 2010
Мислења
80
Поени од реакции
8
тоа мочко,на твоите од планина да им го кажуваш,не мене :)

А мажи има ли бе во тоа пусто косово? има ли мажи-во вистинска смисла на зборот??? или кога треба да се бранат ги снемува,па кутрите жени остануваат на милост и немилост... оди бегај бе
hahaahahah, tie mazi samo pola od niv da bidat protiv site mazi srbi i vasi mazcinja ke ve jadat zivi ;)
ama tie ne cepkaat civili zeni i deca, JADAT SRBI

С

Спенсер

Гостин
hahaahahah, tie mazi samo pola od niv da bidat protiv site mazi srbi i vasi mazcinja ke ve jadat zivi ;)
ama tie ne cepkaat civili zeni i deca, JADAT SRBI
е така,прави муабет како што се прави...

Ете,нека идат нека јадат срби,или што било,нека пробаат ако се толку јаки :) :)

а не,што и да се спомне борба- жени и деца е одговорот...

Не е за тоа темата али ајде... ќе не бришат/ И пишувај кирилица

п.с. кога веќе ставаш клипови...

... мала опасност,фрлаат пушка и креваат раце во вис :)

Член од
25 септември 2010
Мислења
80
Поени од реакции
8
е така,прави муабет како што се прави...

Ете,нека идат нека јадат срби,или што било,нека пробаат ако се толку јаки :) :)

а не,што и да се спомне борба- жени и деца е одговорот...

Не е за тоа темата али ајде... ќе не бришат/ И пишувај кирилица
normalno, ne se pravese vojnata vo srbija, vo kosovo se pravese, KADE STO ZIVEEAT ALBANCI CIVILI A NE SRBI, kade sto armijata bese cela srpska so sve oruzjeto, kade sto NARODOT pravi vojna protiv DRZAVATA, ne znam kolku si informiran (mal) no sekade po svet kade narodot pravel revolucii, vojni, bil autsajder zatoa sto mokta ja ima drzavata, no koja ne smee da ja zloupotrbi kako sto napravi millosevic,vo prekaz se borele cela armija be so samo edno semejstvo so denovi, so jasharite, i znam i mnogu drugi vakvi slicni slucai, kazi mi sea ti koj e picka tuka i koj e MAZ. i ne mi fantaziraj nesta sto i samite srbi ne bi gi rekle, znam deka ste povekemina srbomani ama ne idete predaleku posto site ja znaeme realnosta, i ja, i ti.
ke pisuvam latinica. i?!

С

Спенсер

Гостин
normalno, ne se pravese vojnata vo srbija, vo kosovo se pravese, KADE STO ZIVEEAT ALBANCI CIVILI A NE SRBI, kade sto armijata bese cela srpska so sve oruzjeto, kade sto NARODOT pravi vojna protiv DRZAVATA, ne znam kolku si informiran (mal) no sekade po svet kade narodot pravel revolucii, vojni, bil autsajder zatoa sto mokta ja ima drzavata, no koja ne smee da ja zloupotrbi kako sto napravi millosevic,vo prekaz se borele cela armija be so samo edno semejstvo so denovi, so jasharite, i znam i mnogu drugi vakvi slicni slucai, kazi mi sea ti koj e picka tuka i koj e MAZ. i ne mi fantaziraj nesta sto i samite srbi ne bi gi rekle, znam deka ste povekemina srbomani ama ne idete predaleku posto site ja znaeme realnosta, i ja, i ti.
ke pisuvam latinica. i?!
Да ти кажам мене гајле ми е за србија и останатите... а ме мрзи да се карам... се видоа мажиштата....

Само сакав да кажам,дека без надворешни фактори и мешања, србија може да го прегази косово,а богами и албанија,заедно...

Па ова е Македонски форум, а Македонски јазик се пишува со кирилица... ако незнаеше :)

Член од
25 септември 2010
Мислења
80
Поени од реакции
8
Да ти кажам мене гајле ми е за србија и останатите... а ме мрзи да се карам... се видоа мажиштата....

Само сакав да кажам,дека без надворешни фактори и мешања, србија може да го прегази косово,а богами и албанија,заедно...

Па ова е Македонски форум, а Македонски јазик се пишува со кирилица... ако незнаеше :)
za kosovo mozebi da, zatoa sto uste ne e se dojdeno vo red vo novata drzava, se znae toa deka srbija e posilna ne izigruvame decinja tuka. a za zaedno so albanija to mozes na svoite druagi od prvo oddelenie da im kazuvas, tie MOZEBI ke ti veruvaat

ja ne te prasav sto forum e ovoj, ti mi naredi pogore da pisuvam kirilica, samo ti go pokazuvav mestoto

С

Спенсер

Гостин
za kosovo mozebi da, zatoa sto uste ne e se dojdeno vo red vo novata drzava, se znae toa deka srbija e posilna ne izigruvame decinja tuka. a za zaedno so albanija to mozes na svoite druagi od prvo oddelenie da im kazuvas, tie MOZEBI ke ti veruvaat

ja ne te prasav sto forum e ovoj, ti mi naredi pogore da pisuvam kirilica, samo ti go pokazuvav mestoto
Да да,косово и албанија ако се спојат... парче праат :) заедно бараат помош од американците :) :pos2:

Пишувај како сакаш и со што сакаш... од мене толку,не мислам пак да ме банираат ради такви како тебе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom