Велес

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ами тебе градскиот саат шо ти чука на 5 метра од џамот на секој саат и дење и ноќе, повеќе те жалам од колку тие кај црна џамија
ја не го ни слушам веќе пошо навикната сум на ток звук, туку не ми е само до гласноста...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.492
Поени од реакции
6.902
a возот во долни дуќани? како земјотрес да има во куќите кога мине!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Абе луѓе шо е со градов кога ке ни го украсуваат:tapp:

I

InF3cTeD

Гостин
Абе луѓе шо е со градов кога ке ни го украсуваат:tapp:
да не заборавиле..а можеби и нема пошто промена на градоначалник па да не го ставил украсувањето на градот во план за оваа година...трошок е

I

InF3cTeD

Гостин
има....кога потпишува безвеза документи излеа за кои ние Велешани поима неаме..а за другото ја лично како Велешанец не сум видел дека има мрднато

Д

ДаркхарТ

Гостин
Има ли мрднато со прст?
за жал не.
и не сакам да изгледам како партиски напалена или слични такви шитови ...значи не сум определена али додека беше Ацко барем заличи градов на нешто...а имам вртено назад низ темава и имам наидено на ситуации кај што пљуваат по Ацко.
А на овој сега што треба да му направат??? :uvo:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
за жал не.
и не сакам да изгледам како партиски напалена или слични такви шитови ...значи не сум определена али додека беше Ацко барем заличи градов на нешто...а имам вртено назад низ темава и имам наидено на ситуации кај што пљуваат по Ацко.
А на овој сега што треба да му направат??? :uvo:
Абе факт е дека е Аце беше закон човек. Ни јас не сум нешто партиски определен ич не ме боли кој е на власт, ама факт е дека со Аце градов ни заличи на нешто. Каков беше пред неколку години, а каков е сега. И после кога ќе видам плукаат по човекот, правел само во Тунелот оти таму живеел. Јас стварно незнам дали имаат луѓево прошетано од Трговскиот надоле да разгледаат малку.

Д

ДаркхарТ

Гостин
уште еден оф топик и последен е...кунем се :тт:
зборот ми беше дека пред изборите лепеа разни слики таму пред панини како по улиците има дупки и како на стадионот фури промаја...Гледам дупката од кај што фуреше промаја "сега е затворена" не ги срам...џабе се сега групине на фејсбук од типот "да се врати Аце Kоцевски за градов да заличи на нешто."

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Има уште три години,сега се загрева,не го форсирајте :)))
И не е оф топик малечка,си збориш за градот и градоначалникот:smir:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
тие пари шо ги даде аце за фонтани, за у паркот тоа снежана и седумте џуџиња (сега се пола снежана и само нозете на 2-те џуџиња) да ги дадеше за хуманитарни цели многу подобро ќе беше :)

Поентата ми е, што и да се изгради, за некое време ОДМА ќе го скршат/расипат.
А циганите веќе ја загадија фонтаната шо се бањаа таму, а у фонтаната сега може да се најде секакво ѓубр

Kajgana Shop

На врв Bottom