Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Велес е градот во кој ќе умрам,нема компромиси и компензации.

*само мал outburst на љубов према статичноста која ако никој друг од лукчовците не верува,тогаш јас верувам дека ќе ме храни.My city-my home.Ебете се гурбетчии и сонувачи за она надвор од опсегот на видик.

Велес е градот во кој ќе умрам,нема компромиси и компензации.

*само мал outburst на љубов према статичноста која ако никој друг од лукчовците не верува,тогаш јас верувам дека ќе ме храни.My city-my home.Ебете се гурбетчии и сонувачи за она надвор од опсегот на видик.
Duuude!-Why so serious?:helou:

абе супер ни е у Велес, си се гушиме у загаденост. неаме 3-4 здрави фабрики, ама за кафичи никој не ни е рамен.....:wink:
иначе во одбрана на самата себеси абе како и да е убаво се живее,
а и Аце шо ни го сменија ке ни изградеше уште некоја фонтана за седење (коа се бега од часеви).....како и да е ќе преживееме :helou::helou::helou:

абе супер ни е у Велес, си се гушиме у загаденост. неаме 3-4 здрави фабрики, ама за кафичи никој не ни е рамен.....:wink:
иначе во одбрана на самата себеси абе како и да е убаво се живее,
а и Аце шо ни го сменија ке ни изградеше уште некоја фонтана за седење (коа се бега од часеви).....како и да е ќе преживееме :helou::helou::helou:

Е уште ли се гушиме во загаденост :) топилницата не работи, други фабрики тешко да го загадуваат воздухот освен маслодајна кога напати добива испади и ни го труе Вардарот :)

ќе преживееме донт се секирај :icon_lol:

Duuude!-Why so serious?:helou:

донт вори хи из крејзи :)

За колку време се стасува од велес до битола со воз?

Речников блага врска нема,добро некои зборови се точни да,ама Бамбарка-голема пиперка,како што знам секаде се вика така,од кога почнаа да се разликуваат големи-мали пиперки..глупости на куб.

ее ама ја имав еден мн паметен наставник и он ни кажуеше дека последиците ке траат најмалце 20 години у срж ни е тоа загаденото
а иначе донт се нервирам ние издржлиф народ сме :helou::helou::helou::helou:

ее ама ја имав еден мн паметен наставник и он ни кажуеше дека последиците ке траат најмалце 20 години у срж ни е тоа загаденото
а иначе донт се нервирам ние издржлиф народ сме :helou::helou::helou::helou:
Тууууууу па дали сме издржлив народ ние:vozbud:

само да прашам
се знае ли дали ќе пее некој на затворањето на базенот и вистина ли е дека Down Town ќе го отвараат?

само да прашам
се знае ли дали ќе пее некој на затворањето на базенот и вистина ли е дека Down Town ќе го отвараат?
даун таун еве веќе 4 година по ред како го отвараат!

го земал некој гевгеличанец,и имам видено дека во натре ја реновираат така да мислам дека ке ја отворат :smir:

го земал некој гевгеличанец,и имам видено дека во натре ја реновираат така да мислам дека ке ја отворат :smir:
Tој Гевгеличанецот е газда на озвучувањето на базент, а исто така и озвучувањето што го користеше дискотеката беше на тој човек. Ги дава под наем.

убава работа што ке се отвори само се надевам дека овојпат ке биде многу поорганизирано и стаклени чаши нема да даваат на сите!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom