Абе дуле и коки може да дојдат по незнам кој паат, по 100ти пат може, а може и врчак по 200ти пат.на базенот освен турбо фолк ѕвезди и некои ефтини пејачи ништо друго незнаат да напраат. само дење е интересно да се пошлапкаш малце.:kesa:
http://www.krigla.net/index.php/statii/novosti/832-slatkaristika-budaloНо е.Досега не издал цд за некоја продуцентска куќа,се прославил низ клановите со демо снимките,автоматски, сите оние кои ќе напраат спот/песна која би се вртела по радио и тв каналите/издадат албум првенец,се сметаат како дебитанти.
Ќе одам!! ма неееееее! јок
Тоа е тоа брат треба ама коа ке се опиеш на турбо најубаво си поминуваш, затоа на турбо се опиваат, инаку никој во велес не слуша турбофолк хехе.тоа да видиш
абе у велес можеш да приметиш многу деца шо влегуваат у раперски филм или некој техно филм или слично
секој од различна причина
ама сите се опиваат на турбофолк
најновата песна шо е хит во велес е Шемса Сујакович - Узми га уснама
Малечок си тиА инаку за песнава и пејачката првпат слушам!
и ЕМО стил баце...коа ќе видам осмооделенци,па и средношколци со шишки пуштени,ушите клемпави,и жалат што живеат,ми се повраќа...тоа да видиш
абе у велес можеш да приметиш многу деца шо влегуваат у раперски филм или некој техно филм или слично
секој од различна причина
ама сите се опиваат на турбофолк
најновата песна шо е хит во велес е Шемса Сујакович - Узми га уснама
е е е , да си ми жив, емовци многу се накотија по градов бе многу нервоза ме фаќа, уплаф ме фаќа :smir:и ЕМО стил баце...коа ќе видам осмооделенци,па и средношколци со шишки пуштени,ушите клемпави,и жалат што живеат,ми се повраќа...