Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
на базенот освен турбо фолк ѕвезди и некои ефтини пејачи ништо друго незнаат да напраат. само дење е интересно да се пошлапкаш малце.:kesa:

Razorblade Kiss Нема да вратам оти има тема слаткаристика не е убаво овде да се ошкаме :)

на базенот освен турбо фолк ѕвезди и некои ефтини пејачи ништо друго незнаат да напраат. само дење е интересно да се пошлапкаш малце.:kesa:
Абе дуле и коки може да дојдат по незнам кој паат, по 100ти пат може, а може и врчак по 200ти пат. :)

минатата година освен дуле и коки друг не дојде хахах идеа и други од вие тамара,врчак од таа компанија загреови :)

Но е. :) Досега не издал цд за некоја продуцентска куќа,се прославил низ клановите со демо снимките,автоматски, сите оние кои ќе напраат спот/песна која би се вртела по радио и тв каналите/издадат албум првенец,се сметаат како дебитанти.
http://www.krigla.net/index.php/statii/novosti/832-slatkaristika-budalo
http://backstage.com.mk/daily/slatkar-ke-promovira-album

Оти бе со па вие одма не ви чини....тој базен е направен за да им се ќарат парите на дечињата....како преку ден така и навечер....така да не очекувајте на базенов да ви ги донесат Riblja Corba или слични...:smir:

тоа да видиш
абе у велес можеш да приметиш многу деца шо влегуваат у раперски филм или некој техно филм или слично
секој од различна причина
ама сите се опиваат на турбофолк
најновата песна шо е хит во велес е Шемса Сујакович - Узми га уснама

тоа да видиш
абе у велес можеш да приметиш многу деца шо влегуваат у раперски филм или некој техно филм или слично
Тоа е тоа брат треба ама коа ке се опиеш на турбо најубаво си поминуваш, затоа на турбо се опиваат, инаку никој во велес не слуша турбофолк хехе.
А инаку за песнава и пејачката првпат слушам!

тоа да видиш
и ЕМО стил баце...коа ќе видам осмооделенци,па и средношколци со шишки пуштени,ушите клемпави,и жалат што живеат,ми се повраќа...

оти ние не се занесувавме по емо стил кога ние бевме осмо?
добро неможам да речам дека немало лоши клонови на еминем...:kesa:

и ЕМО стил баце...коа ќе видам осмооделенци,па и средношколци со шишки пуштени,ушите клемпави,и жалат што живеат,ми се повраќа...
е е е , да си ми жив, емовци многу се накотија по градов бе многу нервоза ме фаќа, уплаф ме фаќа :smir:
јас знам коа бевме ние осмо имаше на шо да се ложиме ама никој или ретко кој претеруваше, се знае кој стилк до каде оди, а сеа маливе се натпреваруваат кој повише да забега за да го гледаат повише, центар пажња да биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom